El nostre diari

Quan jo era petita tenia un diari personal on escrivia les coses que em passaven. M’ajudava a expressar les meves emocions i sentiments i era l’únic que sabia tot de mi.

S’atreviu a fer un diari?

Mireu, és tan fàcil com agafar fulls blanc o millor  si teniu fulls de colors, perquè queda més bonic. Agafeu uns quants i els dobleu tots junts per la meitat i ho grapeu, si no teniu grapadora, els vostres pares us ho poden cosir una miqueta perquè quedi com un llibre.

Després dibuixeu una portada ben bonica escrivint ” El meu diari” i la decoreu. Passeu el full i cada dia d’aquesta setmana fins diumenge, heu de posar la data llarga i curta i escriure alguna cosa que vulguis contar al diari: podeu escriure el que haveu fet al llarg del dia, o una cosa interessant que us hagi passat aquell dia, o si es trobeu contents, enfadats, tristos…i per què.

Recordeu la data llarga és, per exemple: Dilluns 8 de Maig de 2020

I la data curta és, per exemple:  8-5-2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *