TALLER: LA MAQUINÀRIA DE LA LECTURA

El passat divendres dia 7 de maig, els nens i nenes de les dues classes de primer vam anar a Lleida, a l’edifici de l’Institut d’Estudis Ilerdences, per conèixer de primera mà l’arribada de la Impremta a lleia de la mà d’Enric Botel.

A la sala Montsuar, ens esperava en Dionís, que molt amablement ens va ensenyar lletres de plom, i sabeu que, ens va dir que els textos s’havien d’escriure del revès per poder-los llegir!!!!  I també ens explicar com funcionaven les dues màquines que allí estaven exposades. Finalment, ens va ensenyar a plegar una revista.

Des d’aquí volem donar les gràcies al Dionís per les seves explicacions, ens van agradar molt tot, però sobretot les màquines!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *