BLOC DE PRIMER D’ESO DE L’INSTITUT GORGS

 PRESENTACIÓ DEL CURS

Benvinguts al blog de Visual i Plàstica de 1er d’ESO del curs 2017-18 de l’Institut Gorgs de Cerdanyola.

En aquest bloc anirem col·locant tot un seguit de continguts que anirem treballant a les nostres classes de primer, així com alguns d’altres d’ampliació pels que pugueu sentir alguna curiositat més.

També penjarem algunes mostres dels vostres treballs o dels d’altres persones perquè ens serveixin d’exemple i anem enriquint la nostra cultura artística i visual.

De moment us col·loco un document en format .pdf en el que s’exposa l’organització i el funcionament del curs. És el que s’ha entregat i explicat a classe i que heu d’incloure a la primera pàgina del dossier. Si algú el perd el podeu descarregar de nou des d’aquí.

Criteris avaluació 1ESO Plàstica 17-18

AVALUACIÓ D’ACTIVITATS

A continuació us adjunto la Rúbrica que utilitzo per avaluar les vostres activitats tal i com  us la vaig explicar a classe.

Recordeu que cada fila té quatre nivells de gradació i aquí només us he col·locat el millor, els requisits que hauríeu de complir tots per obtenir un 10.

activitat

AVALUACIÓ DEL DOSSIER

Finalment us col·loco la rúbrica que utilitzaré per avaluar el vostre dossier. Recordem primer, però, els apartats que ha de tenir el vostre dossier:

  • Portada
  • Índex paginat
  • Criteris d’avaluació
  • Llista de material
  • Unitat didàctica
  • Dibuixos d’ampliació

dossier

Moltes gràcies i ànims amb el nou curs.

Jordi Abancó