BLOC DE PRIMER D’ESO DE L’INSTITUT GORGS

 

 PRESENTACIÓ DEL CURS

Benvinguts al bloc de Visual i Plàstica de 1er d’ESO del curs 2018-18 de l’institut Gorgs de Cerdanyola.

En aquest bloc anirem col·locant tot un seguit de continguts que anirem treballant a les nostres classes de primer, així com alguns d’altres d’ampliació pels que pugueu sentir alguna curiositat més.

També penjarem algunes mostres dels vostres treballs o dels d’altres persones perquè ens serveixin d’exemple i anem enriquint la nostra cultura artística i visual.

De moment us col·loco un document en format .pdf en el que s’exposa l’organització i el funcionament del curs. És el que s’ha entregat i explicat a classe i que heu d’incloure a la primera pàgina del dossier. Si algú el perd el podeu descarregar de nou des d’aquí.

Criteris avaluació 1ESO Plàstica curs 18-19

AVALUACIÓ D’ACTIVITATS

A continuació us adjunto la Rúbrica que utilitzo per avaluar les vostres activitats tal i com  us la vaig explicar a classe.

Recordeu que cada fila té quatre nivells de gradació i aquí només us he col·locat el millor, els requisits que hauríeu de complir tots per obtenir un 10.

activitat

AVALUACIÓ DEL DOSSIER

Finalment us col·loco la rúbrica que utilitzaré per avaluar el vostre dossier. Recordem que han de ser fulls en blanc (excepte els dibuixos de procés) protegits amb unes tapes tipus Duraclip.

Els diferents apartats que ha de tenir el vostre dossier són:

  • Portada
  • Índex paginat
  • Criteris d’avaluació
  • Llista de material
  • Contingut de la Unitat Didàctica
  • Dibuixos de procés o esbossos

Moltes gràcies i ànims amb el nou curs.

Jordi Abancó