Heruó i pubillona de la Sèquia a la Festa Major de Manresa

Durant els dies que va transcórrer la Festa Major de Manresa, l’hereuó i la pubillona de l’escola van ser convidats per segon any con secutiu a formar part de la comitiva oficial de la ciutat. Enguany, però, tant sols hi va poder assistir l’hereuó, donat que la pubillona estava malalta. Llàstima!

Des de l’escola volem agrair a l’organització de la Festa Major aquesta deferència que, per nosaltres, representa un honor i, pels alumnes que hi participen, una experiència inigualable.

Publicat dins de General | Etiquetat com a , , , , , , | Envia un comentari

SETMANA TEMÀTICA

Durant la setmana temàtica van realitzar moltes activitats diferents.
Aquí teniu una mostra.

A Can Font ens vam adonar que tenir cura del nostre entorn és cosa de tots.

Vam fer experiments amb les plantes.

Encara que cada classe ha triat el nom d’un arbre, ara tenim un altre arbre que ens uneix. Plantar-lo tots junts al nostre pati va ser molt divertit.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Can Font, la neteja és cosa de tots…

En el marc dels actes de la setmana temàtica, els alumnes de CM i CS vam anar a passar el dia al bosc de Can Font. L’objectiu era clar, la conscienciació en el respecte i la cura d’un entorn natural del barri. El bosc de Can Font pateix el maltracte i la manca de civisme dels que hi van a passejar, treure el gos…
Vam fer-hi activitats de neteja i conscienciació, així com un cros per tal d’estirar una mica les cames.

Els alumnes de 3r van contar i anotar tota la brutícia que anaven trobant. Els de 4t van fer de periodistes, i van cobrir informativament tota la jornada fent fotografies i anotant tot allò que passava.
Els de cicle superior es van dedicar a fer recollida de deixalles, ja que anaven ben equipats amb guants i bosses. Un cop van deixar l’espai força net, van penjar-hi uns cartells que duien preparats per tal que aquells que no entenguin que cal respectar els espais, puguin llegir-ho i evolucionar una mica com a persones.
La tasca de l’escola, com la de les famílies, no només és ensenyar i transmetre, també conscienciar.
Junts podem, separats difícil, fem que Can Font recuperi la seva millor cara.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Us presentem el projecte TÀNDEM

L’alumnat de 2n i 4t han iniciat el projecte TÀNDEM. Aquí us ensenyem algunes imatges de com vam començar…. ganes no ens en falten!

1.- Joc per trobar cadascú el seu tàndem.

2.- Ens lliguem i esmorzem junts…ens coneixem menjant i ballant…la cançó que inspira el projecte es diu “Fills del Sol” dels manresans Gossos. (link més avall)

Imatge de previsualització de YouTube

3.- Comencem a aprendre junts…

Publicat dins de General | Envia un comentari

Ben entrat el mes de febrer i ja s’acosta la setmana temàtica d’enguany. Com cada curs, els alumnes gaudiran d’un seguit d’activitats pensades exclusivament per a aquests dies. Sortides, concursos, trobades internivells, música, dansa i moltes d’altres activitats.

I aquí una dita de febrer…

febrer

El Febrer és molt traïdor, borrascós i gelador.

Publicat dins de General | 1 comentari