Sessió 12

Avui a l’hort  ens han explicat que hem de posar closques d’ou perquè els llimacs, ni cargols no es mengin les plantes, xarxes pels ocells, etc

Hem arrencat els raves

Hem posat compost per posar als enciams perquè s’ens ho mengen els animals

Hem regat molt perquè fa molt vent

Hem netejat una parcel.la

 

sessió 11

sessió 11

10-1-2018

 

Avui quan hem arribat a l`hort ,ens hem posat a arrencar males herbes,mentrestant els altres tornaven a plantar lo que els ocells havien tret. Quan tothom o estava acabant, tres o quatre persones han anat a buscar el Compost `hem posat a la parcel·la que l`altre dia vam arrencar,despres hem anat a buscar una reixa per que els ocells no arranquin mes bròquils. I quan estàvem apunt d`acabar hem regat molt.

sessió 10

SESSIÓ 10

20-12-17

Avui a l’hort hem arrencat herbes. Hem agafat canyes i les hem lligat a algunes plantes de pèsol per aguantar-les. Ens han explicat que compartirem la parcel·la amb l’altre grup. Hem remenat el compostador. Hem tret plantes que punxen força. El que més ha crescut son els raves i els pèsols. Hem regat.

sessió 9

HORT SESSIÓ 9

13-12-17

 

Avui a l’hort  hem arrencat herbes d’una parcel·la. N’hi havia unes que picaven força i havíem d’anar amb guants.

Hem agafat compost del compostador i l’hem barrejat a la del costat. Hem posat fulles seques i restes de menjar del menjador al compostador.

Amb  una fanga  hem remogut la terra per airejar-la. Els cucs de terra també ens ajuden a airejar la terra. Hem posat compost als raves.

 

 

sessió 8

SESSIÓ 8

27-11-17

Avui hem anat a l’hort i hem acabat d’ arrencar les males herbes que hi havien de dues setmanes anteriors,després 4 nens han anat amb 3 o 4 cubells negres i els han omplert de compost els han anat deixen els cubells i han seguit ajudant a els nens que estaven arrenquen  les males herbes de la parcel·la de dues setmanes anteriors. A continuació la Carla a marcat amb fils   la parcel·la dels pèsols perquè a vegades ha entrat algun nen que no es de 4rt i ens ho han aixafat .Després a la parcel·la que hem arrencat totes les herbes i hem plantat cebes i enciams.

 

sessió 7

SESSIÓ 7

22-11-17

Avui hem anat a l’hort i l’Alba ens a dit lo que faríem.Primer un  grup  ha anat a buscar compost del nou que avien portat ,el següent grup ha tret males herbes i plàstics i uns quants vidres  que n’avien.  Hem airejat els compostadors, un altre grup ha remogut la terra i desprès l’Alba ens ha dit que plantaríem bròquil en planter . i hem vist que els espinacs no creixien i hem posat una capa de compost i hem plantat mes i desprès hem posat una altre capa de compost. I  desprès hem regat tot.

 

sessió 6

SES SIÓ 6

15-11-17

 

Avui hem anat a l’hort i hem començat a arrencar les males herbes d’una de les parcel·les de l’hort. Desprès hem posat un tipus de canyes que han aguantat els pèsols perquè estaven tots caiguts. També hem arrencat les herbes de els camins i hi havia moltes Ortigues. Llavors hem remenat una mica el compost i estava ple de castanyes. Els espinacs han crescut poquet però en canvi les Raves estaven molt bé.

 

sessió 5

Sessió 5

Avui 25 d’octubre a l’hort hem arrencat herbes i hem airejat el compost amb una eina  especial. Hem remogut el compost per ajudar a que li entri aire.

Hem regat i mirat com creixen les coses que hem plantat

 

sessió 4

Sessió  4

11-10-2017

Avui hem anat a l’hort i ens hem posat els guants i les bambes. L’Alba ens ha explicat que plantaríem i ens ha dit que plantaríem pèsols i raves. Sis persones han anat a plantar pèsols i els altres sis plantaven remolatxa. Els que han plantat pèsols han arrencat les males herbes i després han plantat les llavors de dos en dos i els que han plantat remolatxa també han arrencat males herbes. Al final de tot hem regat els pèsols i les remolatxes

 

sessió 3

Avui a l`hort  hem fet quatre grups un ha acabat de arrencar males herbes,uns altres han agafat compost un altre ha remogut la terra i l’altre grup ha picat la terra. Desprès l`Alba ens ha ensenyat que plantaríem  espinacs. Després alguns  hem airejat les compostadores . Després hem fet forats a la terra i cada 30 centímetres posàvem dos espinacs. I lo  que mes m`ha agradat