La fruita és saludable

Els alumnes de P5 estan treballant sobre la importància de menjar bé i variat. I un dels aliments que més els hi agrada és la fruita. Això es veu a l’hora de l’esmorzar o de dinar, on mengen tot tipus de fruita variada i de temporada.

A més, cal recordar que l’escola participa des de fa anys en el programa de “A l’escola la fruita entra sola”. Aquest facilita cada mes fruita de temporada: peres, maduixes, plàtans, taronges, etc. Aquesta es reparteix en cistells a les diferents classes, per tal que els alumnes la puguin agafar i menjar.

 

Dibuixem els insectes

Els alumnes de 1r estan treballant els insectes, i una de les feines que han fet ha estat dibuixar-los amb les aquarel·les. I tot s’ha de dir que tenim grans artistes en aquesta classe!!!

Spot grabat a la nostra escola

Fa unes setmanes van venir a grabar unes seqüències a la nostra escola i a l’amfiteatre per participar en un vídeo sobre el període de preinscripció. Aquest es divulgarà a través de la televisió i de diferents pàgines web.

Us el deixem també aquí!!

Imatge de previsualització de YouTube

Presentació del Llibre “Mapa de ciutats somiades”

Aquest dissabte es presenta al Museu d’Art Modern el llibre “Mapa de ciutats somiades”, editat per Joan Rioné i Piscina, petit oceà. Aquest llibre és molt especial per nosaltres, ja que els alumnes de 3r van participar el curs passat en la seva elaboració, realitzant un taller literàri on reflectien la visió de la nostra ciutat.

Agraim la visita del Joan Rioné aquesta setmana per obserquiar-nos amb un exemplar del llibre i per convidar-nos a la seva presentació. Serà molt interessant, i promet sorpresses. No hi falteu!

Projecte: dissenyem un pis

Els alumnes de 6è us volen presentar el seu projecte: convertir la seva aula en un pis.

La idea va sorgir durant una classe de matemàtiques, en la què mesurant superfícies ens van adonar de que la classe feia 55 m2. I que, per tant, era igual o més gran que algun dels pisos on ells viuen.

A l’hora de treballar es van organitzar en cinc grups: plànol, maqueta, llengües, digital i decoració.

Amb l’aportació de tots/es han fet un bon treball!! I van voler convidar a les famílies perquè veiessin com havia quedat el seu pis, i poder-lis explicar en primera persona tot el seu procés.

 

Arran d’aquest projecte hem sortit al diari Notíciestgn (14 de març de 2018). Felicitats a tots/es!!

Educació viària

Dilluns va venir la guàrdia urbana a fer-nos un taller sobre educació viària. Desprès d’escoltar unes curtes històries i dir si les persones hi actuaven de manera correcta o no, havíem de col·locar-ne la seva representació al lloc corresponent de la catifa. Tots hi vam participar amb moltes ganes i ho vam fer molt bé  !!!

Les nostres bestioles del pati

Els alumnes de 2n estan treballant sobre les bestioles que tenim al nostre entorn. Una de les que més els hi agrada són els cargols. I han aprofitat per fer-ne a base de plastilina i nous. Els hi ha quedat genial!!!

Us hi esperem!!

Cartell realitzat per la Yasmina Navarro, mare de l’Elea de 2n.

Us informem que aquest any les dates de preinscripció seran del 13 al 24 d’abril de 2018.

Us deixem aquí el calendari de preinscripció per aquest curs:

Us fem arribar el document: ” 8 orientacions per TRIAR ESCOLA“, editat per la Fundació JAUME BOFILL que segur és del vostre interés.

21-2-2017-9-2-10-1

JUGUEM A NEDAR

El Patronat Municipal d’Esports amb l’objectiu de fomentar la pràctica de natació entre els infants de Tarragona, promou el programa “Juguem a nedar”. Aquest va adreçat a tots els alumnes de P5 de la ciutat. L’Ajuntament es fa càrrec del cost de l’activitat (monitor, assegurança,…) però no del transport. Les famílies de P5 han mostrat molt d’interès a participar-hi, fent-se càrrec del pagament de l’autocar.

L’activitat va començar a principis de febrer i es farà fins a finals de maig, a la piscina municipal del Serrallo.