Escultura d’en Joan Miró!

Els nens i nenes de P5 han estat treballant l’artista Joan Miró. Han experimentat amb diferents tècniques i han realitzat diversos treballs com la reproducció de l’escultura coneguda amb el nom “la carícia d’un ocell”. Aquí podeu veure com la van començar a fer amb el fang.

Els oficis a P5!

Durant el curs els pares i mares dels nens i nenes de P5 ens han explicat els seus oficis.
Aquí teniu una petita mostra de l’activitat, on els pares de la Sara ens van portar diferents materials que utilitzen a les seves feines. Vam poder tocar, olorar, mirar…
Va ser molt divertit i ens va agradar moltíssim! Moltes gràcies!!

4t fem de cuiners!

A 4t de Primària estem treballant la recepta de cuina i per acabar el tema hem hagut de portar una recepta de casa, ja sigui una recepta que ens agradi molt, o que sigui típica del nostre país, o bé una cosa que ens agradaria tastar.
I, els més cuinetes de la classe, s’han animat a posar-se el davantal i a preparar la recepta i compartir-la amb els companys. Tot estava boníssim!

4t explica contes per Sant Jordi

Els alumnes de 4t de Primària hem treballat molt dur per preparar uns contes per la diada de Sant Jordi. Per parelles vam escollir un conte popular que ens agradés i vam cercar l’autor del conte, la moralina, vam fer una descripció dels personatges i per últim vam valorar el conte segons l’opinió personal.
Un cop fet aquest treball previ, vam preparar titelles i uns escenaris per presentar els contes i van quedar espectaculars.

Sortida de P4 a Can Vendrell!

Aquest dilluns 2 de maig els nens i nenes de P4 vam anar d’excursió a Can Vendrell. A l’escola estem treballant els planetes i a la sortida els monitors ens han preparat unes activitats molt divertides per aprendre encara més com són. Ens han explicat quin és més gran, el seu color, quins tenen anell i quins no, on vivim nosaltres…
També vam entrar dins el planetari, ens van explicar que era com una nau espacial i una estrella que es deia Zip ens explicava com és l’espai.
Ens ha agradat molt i ara ja som uns experts en planetes!
Mireu, mireu…