HEM CELEBRAT SANTA CECÍLIA

Benvolgudes famílies,

Aquí us mostrem un recull de fotografies de totes les activitats que s’han dut a terme per celebrar Santa Cecília, patrona de la música. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres en vam gaudir.

Concert dels alumnes de 6è a educació infantil

Concert d’alumnes a educació primària

Tallers de percussió corporal amb Santi Serratosa

Taller de percussió amb un pare d’educació infantil

SANTA CECÍLIA A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

A finals d’aquest mes de novembre celebrarem Santa Cecília a l’escola. La comissió de festes ha organitzat diverses activitats que us expliquem a continuació.

El dimarts 22, dia de la patrona de la música, els nens i nenes que estudien un instrument ens mostraran tot el que estan aprenent. Al matí, els alumnes de 6è faran un petit concert pels nens i nenes d’infantil. A la tarda, ens reunirem al gimnàs tots els alumnes de primària, per escoltar els nens i nenes de cicle mitjà i superior.

El dimecres 30 ens visitarà en Santi Serratosa, músic especialista en percussió corporal. Farà tres tallers pels alumnes dels diferents cicles d’educació primària. Esperem aprendre i gaudir de la seva experiencia.

EN RECORD A L’ANDREI ZOB

crespo-negre

En record a l’Andrei Zob, alumne de la nostra escola que ens ha deixat avui 7 d’octubre de 2016

 

“Senzillament se’n va la vida, i arriba  com un cabdell que el vent desfila, i fina.  I som actors a voltes,  espectadors a voltes,  senzillament i com si res, la vida ens dóna i pren paper.

Així només, em deixo que tu em deixis,  només així, et deixo que ara em deixis.  Jo tinc per tu un niu en el meu arbre  i un núvol blanc, penjat d’alguna branca. “

                                        Lluis Llach

Plantarem un arbre fruiter al nostre pati perquè continuïs present entre nosaltres.

 

T’estimem i et recordarem sempre.untitled

 

Claustre de mestres

Escola Bellpuig

UN VIATGE SENSE FRONTERES

Benvolgudes famílies;

Us deixem els vídeos i les fotografies del què va ser la festa de final de curs de l’escola “Un viatge sense fronteres”. Agraïm la col·laboració de la Rut per haver-nos fet l’enregistrament en vídeo. Moltes gràcies!

Us desitgem que tingueu molt bon estiu!

Equip de mestres

 

Festa final de Curs