RADIO BELLPUIG

Benvolgudes famílies,

Som els de cicle superior del taller de ràdio i us volem explicar el que farem durant el curs.

El taller el farem els dijous de 9:00h a 10:30h.

Esperem la vostra col•laboració escoltant la nostra feina a la web de l’escola: entrevistes, debats, concursos ( sobre el coneixement de l’escola). També trobareu una bústia al vestíbul que podreu tirar-hi un paperet amb el succés que creieu que és important i que s’ha de comunicar per ràdio.
Hi haurà una exposició d’aparells de ràdio, i d’objectes relacionats amb la ràdio.

Esperem la vostra col•laboració .

Moltes gràcies.

COMIAT DE LA MARIA CARME

Hola a tots!!
Avui finalitza la meva etapa professional, demà inicio un nou cicle.
He disfrutat sempre amb la meva feina i m’ho he passat molt bé.
He gaudit d’un temps que serà inoblidable, els darrers anys amb vosaltres han estat extraordinaris.
Els nens i nenes: GENIALS!! He après moltes coses de tots, m’han ensenyat a tenir paciència i a no perdre mai l’esperança.
Us porto a tots al cor!!

Fins sempre!! Una abraçada!!
Maria Carme

HOMENATGE A Mª CARME VILAMALA

El passat dia 19 de juny, tot l’alumnat i personal docent de l’Escola Bellpuig, juntament amb l’alcalde Joan Carles Rodríguez i la regidora d’Ensenyament Cristina Suñén, es van reunir al pati de la mateixa escola per tal d’homenatjar a Mª Carme Vilamala, mestra amb una llarga trajectòria al centre.
L’acte va començar amb parlaments per part de la directora de l’escola, així com també de l’alcalde. A més, la mestra homenatjada va mostrar el seu agraïment amb unes paraules i, seguidament, un alumne representant de cada classe li va fer entrega d’un objecte simbòlic.
L’acte es va tancar amb la inauguració d’una font que porta el nom de la mestra i que es troba situada al mateix pati de l’escola. També se li va dedicar una cançó que tots els alumnes i mestres li havien preparat per l’ocasió.

COMIAT 6è

El passat divendres dinou de juny els nens i nenes de l’escola Bellpuig varen acomiadar als alumnes de 6è que aquest any vinent comencen una nova etapa a l’institut.

Us trobarem a faltar! Fins aviat i molta sort!