CANTEM JUNTS

El passat divendres dia 29 d’abril al matí vam anar tota la primària amb autocar a l’escola Mossèn Cinto de Folgueroles, per fer l’assaig general de la Canata “Amb ulls de nen” . El projecte de “Cantem junts” dirigit per la Buia Reixach, amb l’ajuda de les mestres especialistes de música de cada escola, ens vam reunir els 801 alumnes de les escoles de Vilanova de Sau, de Santa Eugènia de Berga, de Folgueroles i de Sant Juilà per assolir l’objectiu del projecte, cantar tots junts com si fóssim un.

Va ser a la tarda quan amb molta il·lusió i alguns nervis vam rebre als pares i a tot el públic assistent i els vam mostrar el fruit de més de tres mesos de treball. Va ser una bonica vetllada musical!

Us deixem amb una petita mostra del què va ser l’assaig i el concert de la tarda.

CELEBREM LA DIADA DE SANT JORDI

El dia 22 d’abril a primera hora, ens vam reunir tota l’escola al gimnàs per celebrar els Jocs Florals. Després de dies previs en que el jurat va haver de deliverar molt, vam saber els guanyadors. Moltes felicitats a tots! Seguidament vam anar tots al pati per fer un tastet de menjars del món. Relacionat amb el projecte que portem a terme dels monuments del món cada classe va fer una petita mostra d’un menjar típic del seu país. Ens va agradar molt! A més a més vam veure el drac de Sant Jordi!! A la tarda de la diada vam fer la jornada d’intercanvi de projectes de cada curs. Ens vam organitzar en petits grups i cada representant de cada classe ens explicava el projecte treballat. D’aquesta manera vam conèixer el què han treballat els nostres companys. Va ser molt interessant.

ASSAIG CANTATA

Avui al matí hem anata Folgueroles a fer l’assaig pregeneral de la Cantata “Amb ulls de nen”. Els nens de la nostra escola han pogut cantar conjuntament amb totes les altres escoles que participen en el projecte “Cantem junts”. En total erem 801 nens i nenes, que cantàvem entusiasmats davant les indicacions de la Buia. Al final de l’assaig fins i tot ens han vingut a gravar i entrevistar els del programa Info K.

Ha sigut un matí rodó i emotiu! Aquí us deixem unes quantes fotografies.