JINGLE BELL ROCK

Here you are our Christmas song!
Imatge de previsualització de YouTube

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SOM EXPERTS EN TAURONS

Ja podem dir que som experts en taurons. Durant gairebé dos mesos hem investigat sobre aquest animal marí que tant ens agrada i que dona nom a la classe. Primer, vam veure que sabíem ja dels taurons i que volíem saber. Després, vam triar sis qüestions que ens interessaven i ens vam dividir en sis grups (Taurons primitius, Taurons per dins i per fora, Dieta i dents, Els sentits dels taurons, La reproducció dels taurons i Tipus de taurons-Quin és el tauró més perillós). Cadascun dels grups va recopilar informació i, per tal d’explicar-la d’una manera divertida a la resta de la classe, vam crear LAPBOOKS (mireu les fotos i descobrireu que són). Llavors, vam fer una exposició de tots els temes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LET’S CELEBRATE HALLOWEEN (Oct-Nov 17)

La classe dels Taurons-Sharks hem celebrat Halloween de moltes maneres. Per exemple, alguns nens i nenes han portat carabasses decorades amb cares terrorífiques; també hem fet un portaespelmes per decorar la Sala Màgica i, per grups, hem escrit contes terrorífics. Ens ho hem passat d’allò més bé! Trick or treat?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’ARBRE DE TARDOR

Ens agrada molt la Plàstica! Aquí teniu una mostra de cóm hem treballat els colors de la tardor. Us agrada?

Publicat dins de General | Deixa un comentari

“L’usuari del transport públic”

El passat 10 d’Octubre la classe dels Taurons vam fer una activitat anomenada: “L’usuari del transport públic”. Primer, en Manel, un agent de policia, ens va explicar moltes coses útils sobre Mataró Bus (aplicació web, horaris…). Després, vam agafar un bus Mataró especial, juntament amb un altra escola, i vam anar fins la piscina municipal el Sorrall. Allí vam visitar aquesta instal·lació i, fins i tot, vam fer una petita classe de zumba. Al tornar amb el bus vam haver de fer un simulacre d’emergència.
Hem après molt sobre educació viària i com hem de comportar-nos al transport públic i a un lloc públic!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Els avis visiten la classe dels Taurons

El passat 6 d’octubre van venir a veure’ns la besàvia del Marc, la Rita, i l’avi de la Isona i la Laia Castellví, en Ton. Tots dos ens van parlar de la seva infància i van respondre a totes les nostres preguntes. Ha estat una gran experiència i ens han ajudat a entendre una mica millor el pas del temps i les diferents generacions. Moltes gràcies!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari