Coneixem la TAULA DE LLUMS!!!!

Hem introduit dins dels racons el nou racó de la taula de llum!!!!! Ens hem divertit molt fent hipotèsis del que era aquesta peça de fusta que havia aparegut a la classe, i després de parlar sobre que creiem que era, finalment van endevinar que era una taula que tenia llums…
Al encendre la taula va haver molt moments de sorpresa, de il·lusió i de ganes de jugar amb la llum amb el diferent material que teniem. De fet vam provar-la en grups de quatre i ens anavem quedats bocabadats de com anava funcionant i com canviaven els colors cada vegada…
Tenim moltes ganessss que arribi racons per descobrir el nou racó de la taula de llums!!!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

Celebrem l’aniversari de la FANTA!!

Mare meva com passa el temps, la segona nena de la classe més gran que ja té 5 anys!!!!!!!!!!És un orgull tenir-la com a l’aula, és una de les nenes més grans de la classe, dona exemple sempre i ajuda a tots els seus companys/es. Estem molt contents de que facis 5 anys!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

Mirem l’espectacle del CIRQUE DU SOLEIL…

Ja que el projecte que tenim ara tracta sobre el circ, aquesta tarda hem visualitzat l’espectacle del cirque du soleil, ja que no sabíem com eren els espectacles, teniem moltes idees de com es podria desenvolupar, si haurien animals, pallasos, si haurien forsuts, ballarines… hem fet unes primeres hipotèsis i acte seguit ens em endinsat en el magnífic món del circ, agafant d’exemple el cirque du soleil com a referent de circ… ENS HA ENCANTAT!!! ben embobats que ens hem quedat mirant als personatges que sortien…primer els cantants, els pallasos, hem vist un forsut que doblegava un pal de ferro i aixecava a uns pallasos!!!!!!!!!!!!! Hem vist els trapezistes i acrobàtes que eren uns personatges nous que ens han agradat molt, les ballarines que ballaven amb hullahop i feien gimnàstica i es doblegaven molt amb les parts del cos… Ens ho hem passat molt bé, després fent de saltimbanquis també!! Una tarda molt divertida!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

Tenim nova protagonista de la setmana ella és KEILY

Molt emocionada que ha estat la nostra protagonista de la setmana KEILY, que ens ha explicat la seva experiència amb el Piscu i ens ha explicat també cosetes del seu país quan va anar farà dos mesos…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

I per finalitzar… una de FORSUTS i FORSUDES!!!!

Doncs que millor manera d’acabar el carnaval fent-nos un photocall amb el dibuix del forsut!! Es tracta de posar el cap només i fer la foto!!! Ens hem divertit molt, ja que era molt graciós veure com cada alumne es convertia en forsut per moments!! I no només alumnes…sino mestres també!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

Dimecres de CENDRA, judici final…

Dimecres a la tarda vam anar a veure al gimnàs com es feia el judici a la Carnestoltina, ja que s’acabat Carnaval i comença el temps de la Vella Quaresma. Temps de tornar a la calma i deixar de fer gresca i xerinola… La veritat es que tota l’escola s’ho van passar molt bé, els alumnes de sisè ho van fer genial i tothom va sortir content…tot i que s’ha acabat el Carnaval!!!!

 


Publicat dins de General | 1 comentari

Fem la nostra SARDINA!!

Durant aquesta setmana em fet l’elaboració de la nostra sardina, amb la qual anirem a veure el judici final de la Carnestoltina!!! somhiiiiiiiiiiiiii!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

El JOC SIMBÒLIC com a eina de comunicació…

Com ens agrada el joc simbòlic!!!!! Anem cada dilluns per poder jugar de manera lliure i autònoma a cada racó de joc que hi ha. Està el racó dels metges, de la caseta, dels oficis, de la peluqueria, de les disfresses, de construccions, de cotxes i trens, de la botigueta i les nines, i ara hem deixat la caseta d’indis que ens van portar els reis a l’aula de joc simbòlic per poder-la compartir amb totes les altres classes d’infantil.

Què és el joc? Els nens, quan juguen, s’expressen tal i com són, adquireixen determinades habilitats personals, desenvolupen la seva capacitat de relació amb els altres i donen sentit a allò que aprenen del seu entorn. El joc els produeix plaer i satisfacció, i la seva finalitat rau en ell mateix. S’impliquen de forma espontània en aquestes situacions, creant accions sense que existeixi pressió per part de l’adult. Posen en pràctica totes les seves experiències i avancen en el procés d’autonomia. Gaire bé sempre les situacions de joc s’inicien a partir de la imitació.


Publicat dins de General | 1 comentari

Arriba CARNAVAL!!!!!

Després d’haver treballat molt dur en les nostres disfresses per fi arriba el dia!!!!!!!!!!!!!!!
CARNAVAL ja ha arribat i hem conegut la Carnestoltina al matí que ens ha explicat quines eren les consignes a seguir per la setmana vinent…esteu preparats per veure com ha anat el dia de Carnaval…doncs mireu, mireu que bé que ens ho han passat i que maquissims que anaven tots!!!! A més a més hem fet una dansa de carnaval molt divertida, tot i que amb les disfresses no podien ballar molt bé, però en els assajos que hem fet anteriors ballaven super bé… us deixo el enllaç de la cançó per si us animeu a ballar-la!!!!


Publicat dins de General | 1 comentari

Treballem molt emocionats en la nostra DISFRESSA…

Mare meva s’acosta carnaval i necessitem tenir a punt la nostra disfressa!!!!! Hem treballat de valent aquests dies per poder fer part per part la disfressa… Els forsuts i la forsuda han fet un treball increible per construir les seves peses amb globus i dibuixar els numeros, com fer el super cinturó brillant i pintar la seva samarreta per després convertir-se en tot músculs… I que dir de les ballarines i el ballarí que porten fent boletes de paper de seda de diferents colors per enganxar-les al cartró i també tenen l’element que han decorat per poder donar-li voltes i ballar amb ell… És una feinada que l’estem fent amb tota la il·lusió del món per poder-la compartir el dia de carnaval amb tots vosaltres!!!! VISCA EL TREBALL DE LA DISFRESSA!!!


Publicat dins de General | 1 comentari