Concert de Santa Cecília!!!!

La passada setmana vam tenir el gran privilegi de tenir en viu i en directe un concert amb els mestres de l’escola de música, que ens van oferir un repertori de música tocada amb diferents instruments que ens van presentar! Vam passar una tarda molt ben acompanyada d’una música molt fina i elegant!
Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’ALVAR el protagonista de la setmana

Aquesta setmana l’Alvar ha sigut el protagonista de la setmana! Ens ha explicat molt bé i amb molta il·lusió el que havia portat, cada fotografia de l’àlbum i els videos que ens va portar. Però el que li va agradar més d’explicar va ser el llibre de quan el seu germà i ell eren petitons…Vam poder veure l’evolució de bebe fins que va ser més gran, ens va agradar molt el teu llibre Alvar! Ets un super SPIDERALVAR!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Racons de llengua

Durant aquest trimestre també hem pogut treballar amb racons exclusivament dedicats al treball del nom, per poder aprendre a identificar, i escriure el nostre nom, les lletres que el composen, si son noms llargs o curts, si el nostre nom s’assembla a algun company/a. Hem classificat i estem aprenent moltes més lletres, i hi ha alguns dels conills que ja comensen a escriure el seu primer cognom!!! De tota manera estem molt contents perquè hem progressat moltissim, ja que molts dels conills no escrivien cap lletra i ara ja saben escriure el seu nom!!!! I identifiquem les nostres lletres amb els noms dels companys també, hi ha hagut una evolució increible! Super contents de tot el progrés que anem fent des de principi de curs!!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Celebrem la tardor!!!

Portem molts dies celebrant la tardor i veient com cauen les fulles, com canvien de colors, les anem classificant, les comptem… A més a més els caps de setmana, molts nens i nenes marxen a la muntanya i ens porten elements de la natura que després ens expliquen i podem tocar i descobrir les seves textures, ens animem moltíssim a explicar moltes coses que ens diverteixen i ens motivem a l’hora d’explicar-ho… Aquí us deixem el recull de fotografies perquè podeu mirar les diferents activitats que hem anat fent…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Racons matemàtics

Durant aquest primer trimestre hem repassat continguts matemàtics de p3 per refrescar la memòria i a part n’hem introduit de nous!!!! Estem molt emocionats perquè mica en mica anem aprenent coses noves i ens agrada molt descobrir nous números, noves formes geomètriques, fer seriacions, jugar a comptar, saber classificar, relacionar, resseguir, anar de compres, i reconèixer tot allò que anem aprenent, cada dia ho fem millor, hem de tenir en compte que no tothom anem amb el mateix ritme, però no ens importa perquè ens ajudem els uns als altres per anar construint un bon ambient dins l’aula!

Publicat dins de General | 1 comentari

Vam fer panellets!

Aquí us deixo les fotografies del dia que ens van ajuntar tot infantil per fer els bonissims panellets que ens vam dur a casa, ens ho vam passar super bé i a part vam poder compartir i conèixer molt més els altres nens de p3 i de p5. Una experiència que sens dubte volem tornar a viure!!!!!

Publicat dins de General | 1 comentari

Presentem oficialment la classe dels conills!!!

Presentem als alumnes de P4 del curs 2017/18, amb unes originals cares que expressen tal i com són…
Així podem iniciar-nos en aprendre els noms i cognoms de cadascun de nosaltres d’una manera molt divertida!
Ens ho hem passat molt bé fent el video!!! Repetirem!!!!

Publicat dins de General | 1 comentari

L’ARNAU va ser el protagonista de la setmana pasada!

La setmana passada vam tenir com a protagonista a L’ARNAU, que ens va explicar diferents activitats que va realitzar amb en Piscu. Ena va presentar la seva familia i les coses que més li agradaven.
Esperem que li hagi servit per adonar-se de la importància que és tenir la responsabilitat durant una setmana de portar-se bé, ser responsable, enrecordar-se de les coses, ajudar i estar tranquil, pel que fa durant els dies que ho va ser així ho va demostrar en part, però necessitem que també ho feu a casa!!!!
Així que Arnauuuuuu vingaaaaaaaaaaaa tu potssss increible ARNAUHULK!!!

Publicat dins de General | 1 comentari

Ens ananem d’excursió als RUCS DE CORREDOR!!!!!

La setmana passada vam anar d’excursió a Dosrius. Per primera vegada en aquest any agafàvem un autocar que ens va portar a la muntanya del Corredor, quina emoció!!!! La veritat es que feia fred quan vam arribar ja que encara estava tot una mica glaçat, però a mesura que va anant passant el dia vam estar molt bé. Al arribar vam esmorzar tots junts a les taules tan xules que tenien i després ens van explicar que faríem i es van presentar els monitors. Seguidament i dividits en grups vam iniciar les diferents activitats per poder aconseguir els rukipunts per obtenir finalment la llicencia i carnet de conductor de rucs. I així ho vam fer, vam anar en carruatge reial del ruc conductor, vam poder pentinar-los fent-los massatges amb el raspall, vam dibuixar el ruc en viu i en directe ja que el teníem a davant, vam poder muntar a sobre de cada ruc i poder fer diferents posicions una vegada comencés el viatge a damunt d’ell, finalment vam conduir un ruc que portaria llenya fins al final del camí.

La veritat es que vam passar un dia increïble tot infantil junt, hem après moltes coses del rucs i de com cuidar a aquest animals. Vam aconseguir finalment el carnet amb els rukipunts aconseguits i després de dinar i jugar una estoneta a la muntanya, alguns ens van quedar adormidets al autocar!!!!
Ja veureu que bé ens ho hem passat a les fotos i vídeos que hem publicat!!!!

Publicat dins de General | 1 comentari

Pintem com JOAN MIRÓ!!!

La setmana pasada vam conèixer el pintor que treballarem durant aquest curs, i sabeu qui és??  Doncs… el magnífic JOAN MIRÓ!!!! Vam veure una miqueta de la seva vida i vam poder observar diferents obres… però per començar a conèixer que sent un pintor, vam posar potes enlaire l’aula (i mai millor dit, ara ho veureu) i vam pintar de la manera més original amb els colors i les formes d’en Miró!

Ens ho vam passar genial sent pintors!!!! Ja som CONILLS MIRÓ!!!!

Publicat dins de General | 1 comentari