HEM MUNTAT UN MOBLE!!!

Un dia, en arribar a la classe ens vam trobar una capsa molt gran! Encuriosits i amb ganes d’obrir-la, vam intentar endevinar el que podia haver-hi dins. El joc va durar una bona estona, fins i tot hi vam pujar tots a sobre fent veure que anàvem amb un cavall!!!

Finalment, quan vam obrir la capsa, tots van cridar: és un moble per muntar!!!!

I aquí us deixem les fotos perquè us féu una idea de com van gaudir i que satisfets es van quedar quan van aconseguir muntar-lo! Són uns cracs!!!!

Clica aquí per veure les fotos.

RESUM D’ACTIVITATS DEL CURS 2016-17

Comencem un nou any però no sense abans agrair la col·laboració de les famílies que van compartir moments i tallers amb tots nosaltres.

Moltes gràcies!!!!

TALLER DE CUINA

La Sabine  va venir a fer un taller de cuina als alumnes d’Infantil i CI. Vam elaborar unes postres alemanyes que estaven per llepar-se els dits!

Clica aqui per veure les fotos.

HORT A L’ESCOLA

 Amb dues caixes de pomes, terra i moltes ganes, vam aconseguir fer un hort al pati de l’escola!!! La Mariona ens va ajudar a plantar verdures, fruites i plantes aromàtiques i vam poder fer una bona collita!!!

Clica aquí per veure les fotos.

ANEM A BUSCAR OUS DE PASQUA

Amb la Sabine vam anar al camp de futbol a buscar ous de Pasqua. I sabeu què? En vam trobar moltíssims!!

Quina emoció!!!

Clica aquí per veure les fotos.

ENS VISITA UN METGE A LA CLASSE

Durant el segon trimestre vam treballar el cos i la salut. En Pedro, que és metge, ens va venir a explicar què fa a la seva feina. Va ser molt interessant i, tots i totes, vam poder participar!!!

Clica aquí per veure les fotos.

TAMBÉ ENS VISITA UNA INFERMERA

La Carme, que és infermera, va venir a passar la tarda a la classe i ens va ensenyar què fa a la seva feina i què hem de fer si ens fem mal.

Clica aquí per veure les fotos.

UNA AMBULÀNCIA AL PATI DE L’ESCOLA

Aprofitant que estàvem treballant el tema de la salut, en Ramon va venir amb l’ambulància a explicar-nos com treballen i a ensenyar-nos com és una ambulància. Vam poder-hi pujar i fer sonar la sirena!!!

Clica aquí per veure les fotos.

TALLER DE XOCOLATA

Resulta que a la classe tenim una mama experta en xocolata. La Sabrina és pastissera especialitzada en treballar la xocolata i ens va proposar de venir a fer ous de xocolata amb els infants d’Infantil. La idea va entusiasmar als nens i vam fer un taller de xocolata on tots ens vam llepar… ara ho veureu!!!

Va ser increïble el que ens fa preparar! Moltes gràcies!!!

Clica aquí per veure les fotos.