Projecte de la GIRAFA a P5

Els nens i nenes de P/5 hem fet el projecte de la Girafa. Per començar el projecte hem fet una pluja d’idees de tot el què sabíem. Hem cregut convenient que per tal de saber-ne més coses ho podíem preguntar als pares i hem buscat en llibres, a Internet, hem vist diapositives i vídeos .

Hem fet un mural i l’hem penjat a fora de la classe. En el mural hi hem apuntat el què en sabem, el què en volem saber i com ho hem de fer per saber-ne més coses. També hi hem penjat la informació que hem rebut de les famílies.

Un cop hem après tot el què volíem saber i més coses que hem anat descobrint hem decidit que aniríem a explicar-ho a altres classes (més grans i més petits). Per preparar-ho hem fet un altre mural on expliquem com són les girafes, com neixen, on i com viuen, què mengen i curiositats. Després d’assajar una mica hem anat a explicar-ho a la classe de 1r i de P/4.

Creiem que ha estat una experiència molt bona per a tots i hem après moltes coses de les girafes.


Projecte de la GIRAFA P5 from Escola d'Avià on Vimeo.

Un comentari a “Projecte de la GIRAFA a P5

  1. Enhorabona a tots els alumnes i mestres de P5! Ens ha agradat molt poder veure la feina que heu fet des de casa. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *