Orientació a les sessions d’Educació Física

A les sessions d’Educació Física de Primària hem tingut el plaer de poder realitzar un ” taller ” d’Orientació amb la Laura Serra (membre del Club Orientació Berguedà ). Els alumnes de 1r, 2n i 3r han fet una sessió on han pogut conèixer l’esport de l’Orientació, visualitzar mapes com a representació de la realitat, identificar els quatre punts cardinals i realitzar una petita cursa d’orientació pel pati de l’escola.
Els alumnes de 4t, 5è i 6è han realitzat dues sessions, en les que han pogut interpretar, situar-se i orientar-se en un mapa, han après el funcionament de la brúixola i han realitzat una cursa d’orientació pels voltants de l’escola.
L’experiència ha estat molt positiva, aquí en podeu veure algunes fotos!
SORTIDA A CASTELLAR DE N’HUG

El dijous, 30 de setembre, els alumnes de 4t vam fer una sortida a Castellar de N’Hug, conjuntament amb el Camp d’Aprenentatge. Al matí vam visitar el poble i el seu entorn i a la tarda vam baixar cap a les Fonts del Llobregat per veure el naixement d’aquest riu. També ens van explicar una llegenda lligada a aquesta població i a les fonts.
Vam aprendre moltes coses del poble i els seus voltants i va ser molt interessant.


La Castanyada

Avui hem celebrat la Castanyada a l’escola. A continuació podeu veure algunes fotos de la festa, un vídeo de la representació del conte de la Maria Castanyera a càrrec dels alumnes de primer i un vídeo amb les cançons i danses dels alumnes d’educació infantil.

Bona Castanyada a tothom!!!


La Maria Castanyera from Escola d'Avià on Vimeo.

Castanyada2014 educacio infantil from Escola d'Avià on Vimeo.

Trobada Esportiva comarcal de 5è i 6è

Els dies 23 i 24 d’octubre els alumnes de 5è i 6è vam participar, un any més, a la trobada multi esportiva comarcal amb la resta d’escoles de la comarca que participem al Pla Català de l’Esport a l’escola.
En cadascuna de les trobades ens vam reunir uns 300 alumnes i vam poder passar un matí lúdic esportiu practicant el hoquei, les bitlles catalanes, un joc que es diu “plantar la pilota” i un altre que en diem “matar amb cementiri, però amb camps laterals”.
A continuació en podeu veure les imatges!