Kidlink D/D project

Els alumnes de cicle superior estem participant en un projecte a nivell mundial de la plataforma per a mestres Kidlink, que es diu: I describe myself and you will draw me (Jo em descric i tu em dibuixes).

El projecte consisteix en que cada alumne es descriu a ell mateix i aquesta descripció li serà donada a un altre alumne d’arreu del món, i aquest alumne el dibuixarà tal i com es descriu, i viceversa: els alumnes de la nostra ZER rebran una descripció d’un alumne i l’hauran de dibuixar.

si voleu consultar la plataforma i la nostra pàgina d’inici cliqueu al següent link: http://www.kidlink.org/kidspace/start.php?HoldNode=33027&HoldNav=33309

A parts dels alumnes de l’escola Wright Denny de West Virginia, the USA, que ens han dibuixat i està penjat al link, els alumnes de l’escola Smolenskaya, de la regió d’Altai, Sibèria, Russia, ens han dibuixat de meravella, i nosaltres els hem dibuixat a ells.

Aquests som nosaltres!

AnnaAriadnaAuroraGerardJuditNereaPauRogerRuthSiraToni-1

Fer un comentari