Festival de Nadal 2016

 

2016-12-16-photo-00001078

 

 

 

 

 

 

Si cliqueu aquest enllaç   https://youtu.be/Gd2I8RgS8SM    podreu veure la primera part del  festival de Nadal 2016

Ara, si cliqueu al següent enllaç: https://youtu.be/xu1o-8v2ZNM visualizareu la primera part de l’obra de teatre: “Una nit molt agitada” de l’Adelaida Freixes.

Per acabar, cliqueu al següent enllaç:  https://youtu.be/wK2rOHVyniU i visualizareu la segona part de l’obra de teatre: “Una nit molt agitada” de l’Adelaida Freixes i el final del Festival .

IMITEM JACKSON POLLOCK

Aquest curs els nens i nenes d’Ed. Infantil de l’escola Abat Ruera han escollit ser la classe dels pintors i pintores. Dins del projecte del nom de la classe, treballem la professió de “pintor”, coneixem diverses tècniques, alguns pintors… I en aquest cas hem imitat a Jackson Pollock.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bLRvbUhWxP0[/youtube]

HORT ESCOLAR

Aquest curs, a l’escola Abat Ruera, hem iniciat un hort diferent al que havíem tingut anteriorment: un hort a terra! Primerament, hem tret la terra que hi havia als palets vells  i  juntament  amb  terra  nova  i  adob  hem  traslladat  el  nostre   hort  a  terra. A continuació hem fet els cavallons, i un cop aplanats amb els nostres peus, hem plantat pebrots, albergínies, pastanagues, tomàquets, mongetes, enciams, coliflors, bròquils, patates, cebes, cols, maduixes i raves. Algunes hortalisses ja han començat a brotar! Esperem poder collir ben aviat!

CASES DE FANG

L’alumnat de primària ha realitzat un taller de fang en l’Àrea d’Educació Artística: visual i plàstica. Aquestes són les cases que han creat; juntes, semblen un petit poble!!

Construïm un xilòfon amb aigua

Dins l`àrea de medi en el projecte d’aquest trimestre, els alumnes de cicle superior han decidit fer diferents tipus d’experiments a l’aula.

Hem començat amb el disseny d’un xilòfon amb vasos, aigua i temperes de colors.

En acabar, hem pogut observar que funciona! Ha estat a partir d’aquí que han decidit interpretar la cançó “3 i 3 i 3 fan 9” davant els companys i companyes de l’escola.

 

Bicicletada fins als 9 salts

El passat divendres 7 d’abril, els nens i nenes de Primària de l’escola Abat Ruera de Puiggròs, vam pedalar fins als 9 salts de la IV sèquia del canal d’Urgell.

Ens ho vam passar d’allò més bé fent esport tot interactuant amb el medi natural que ens envolta.

IMG_6460 IMG_6461 IMG_6462 IMG_6454 IMG_6455 IMG_6456 IMG_6457