La ZER participa a la II Jornada d’experiències d’Escacs i Educació a Girona

Els passats dies 29 i 30 de gener de 2016, va tenir lloc a Girona la II Jornada d’Experiències d’Escacs i Educació organitzada per la Universitat de Girona amb la participació de la nostra ZER a càrrec de la mestra d’educació física, Carme Domènech.

En l’exposició es va donar un enfocament dels escacs a l’escola rural, essent aquest el nostre 3r any formant part del Projecte d’Introducció dels Escacs a l’Escola (impulsat pel Departament d’Ensenyament, la UdG, la UdL i la Federació Catalana d’Escacs que permet treballar els múltiples efectes beneficiosos dels escacs, com la concentració, la memòria, el càlcul mental o les diferents habilitats lingüístiques).

Girona2

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *