Presentació

Hola! Em dic Carme, sóc mestra d’educació física i m’encanten els esports, especialment aquells que es practiquen al medi natural. El moviment és el que ens manté en forma, tant de cos com de ment. I amb l’esforç, qui sap allò que podem aconseguir… jo vaig arribar fins a dalt d’una muntanya de 7.100 metres.

I tu, fins on vols arribar??

4 thoughts on “Presentació

 1. Victor

  Hola Carme sóc Víctor Arribas, m’ha agradat molt el teu bloc, es una bona idea. Si pots donali records als mestres de la ZER, jo hi vaig treballar com a mestre d’EF durant un any.
  Fins aviat.

 2. Marga

  Dons a mi m’agradaria arribar ben lluny… però al ritme que porto, no vaig molt més enllà del sofà de casa.. aiss…. que fatal!
  No en prengueu mostra xiquets!

 3. familia casado-margalef

  hola, a nosaltres ja ens agradaria arribar lluny, molt lluny… , als nens ens agrada el futbol ,nedar, a la mare l’ùnic esport que li agrada és “sleeping” això si ,tots junts fent bici quasi cada cap de setmana .
  Ens ha agradat molt el teu bloc, esperem que vagis posant fotos tant xules com les que hi han ara.
  Esperem que tu si puguis arribar ben alt.

 4. Mercè

  Hola Carme!
  La veritat és que m’ha encantat el teu bloc. Espero que ens animem i en prenguem nota tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *