US ENSENYEM LA TAPA DEL NOSTRE ÀLBUM

roger-mona.jpg posar-polset.jpg
cambiar-tamanomvc-038f.JPG cambiar-tamanomvc-041f.JPG
muntar-mona.jpg cambiar-tamanomvc-042f.JPG
mvc-044f.JPG
Hola companys, és el primer article que pengem al bloc i esperem que no sigui l’últim. Us volíem mostrar la nostra mona que com podeu veure va servir per fer la tapa de l’àlbum del segon trimestre, vam creure indicat el tema per l’ocasió ja que en aquests dies de mones en veurem a tot arreu però tan vistoses i sense aportar ni una caloria segurament no. Esperem que gaudiu de la nostra i tranquils que no us farà mal. Fins aviat.     La Classe dels grans de Torrebesses

2 thoughts on “US ENSENYEM LA TAPA DEL NOSTRE ÀLBUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *