Mercè Arànega a Sant Sadurní

Aquest any l’escola va sol•licitar la visita del projecte “Autors a les aules” i avui hem rebut la visita de la il•lustradora i escriptora Mercè Arànega, autora de llibres com els del conill Tupi, la gallina Mina, la granota Lola, entre molts d’altres . Ha esta molt didàctic i divertit. Primer ha contestat les preguntes que li hem fet. Després ha pintat 3 cartolines amb dibuixos i històries que s’ha inventat. Al final ens ha ensenyat el germà petit d’en Tupi, molt trapella, i el mosquit de la lectura. Per acabar ens ha signat llibres i ens hem fet una foto tots junts. Gràcies Mercè.

Aquest article ha estat publicat en CEIP La Pedra Dreta, ZER Empordanet-Gavarres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *