ILEC, 1r any.

RESOLUCIÓ ENS/2895/2016, de 13 de desembre, per la qual es dóna publicitat als centres seleccionats per formar part, a partir del curs 2016-2017, de l’Impuls de la Lectura, una estratègia per a l’èxit escolar.

Al curs 2016/2017 hem iniciat la formació ILEC amb el coordinador LIC, Damià Santamaria.

impuls_lectura

 
 
 
 
 
 
 

Hem començat reflexionant sobre com duem a terme els 30 min de lectura diària a la ZER. A l’horari cal reflectir el tipus de lectura que es fa en cada sessió (autònoma, amb veu alta, lectura per part del mestre o la mestra, conversa literària, parlem de llibres, recomanacions, lectura de còmics i revistes…).

També hem comentat algunes estratègies per tal d’aconseguir la complicitat de les famílies en el procés de la lectura (El parent lector, exposició de llibres, revistes o còmics dels pares, maleta viatgera, àlbums de fotos digitals del nen o la nena llegint amb el pare o la mare, recomanacions periòdiques…).

Parlant del gust de llegir, ens hem anotat algunes recomanacions de llibres o d’entorns digitals on poder obtenir informació, per tal de poder elaborar llistats de llibres.

Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa - Infantil


Resultat d'imatges de fnac

http://revistababar.com/wp/wp-content/uploads/babar20131.gif

Resultat d'imatges de wonder llibres. catResultat d'imatges de gerónimo stilton llibresResultat d'imatges de héroes de l'aire bruñoResultat d'imatges de batpat llibre llibres.catResultat d'imatges de diari de greg

Resultat d'imatges de colors herve tullet

Hem parlat dels diaris de lectura, els àlbums il·lustrats, els llibres esquer…

ALGUNES ACTIVITATS QUE HEM FET!

http://escoladepuigverd.blogspot.com.es/2016/12/activitat-per-fomentar-el-gust-la.html

http://blocs.xtec.cat/butbloc/butbiblio/

La carta als Reis i El parent lector han estat algunes de les activitats que hem realitzat.També hem treballat les estratègies de lectura amb alguns dels poemes de la Núria Albertí.