La cova de Pyrene a Ripoll (C.M. i C.S.)

Aquest dimecres dia 16 de novembre els nens i nenes de cicle mitjà i superior de la Zer Comte Arnau hem anat a escoltar una audició a Ripoll. Aquest cop hem vist i escoltat a “La cova de Pyrene” un grup que interpreta música d’origen mediaval.

Components de La cova de pyrene: Maria Cirici – cantant i actriu; Adrià Bonjoch – guitarra; Xavier Sánchez – contrabaix; Carlos Miguel – percussió.

Aqui teniu una mostra del que va ser el concert.

<a href="“>

La castanyada a Ripoll

El divendres 28 d’octubre els membres de la ZER varem anar a Ripoll a celebrar la castanyada. Tot i que la forta pluja ens va acompanyar durant la major part del dia, varem poder fer algunes activitats.

Els nens i les nenes de educació infantil i de cicle inicial varem anar al teatre de Ripoll a veure un espectacle musical amb el nom de “Nou pometes té el cançoner”. La companyia Samfaina de colors ens va representar un espectacle amb sensibilitat i bon gust al servei de la música per demostrar que les cançons poden emocionar, educar i entretenir tant els més petits com els adults.

Mentrestant els nens i les nenes de cicle mitjà i els de cicle superior varem anar a visitar el monestir de Ripoll per conéixer millor el patrimoni de la nostra comarca.

Després de la primera activitat programada i aprofitant que a l’àrea de plàstica el treballarem durant tot el curs,varem anar a veure una exposició de l’Eudald Alabau a una sala del museu de Ripoll. Varem poder gaudir d’una visita guiada pel mateix artista que ens va explicar moltes coses sobre la seva obra.

A l’hora de dinar i com que encara plovia varem fer el dinar i la festa de la castanyada a una sala que ens va cedir l’ajuntament.

Sortida a la Via Romana i al Molí Vell

Durant el dia d’ahir l’alumnat i el professorat de la Zer Comte Arnau varem fer una excursió. Els d’Educació Infantil vam anar a fer una visita a la Zona Fluvial on hi ha el Molí Vell a Sant Joan de les Abadesses, i els de primària varem anar a fer la Via Romana des de Sant Pau de Segúries fins a Sant Salvador de Vianya.
Varem tenir molt bon temps i varem gaudir d’un magnific dia de tardor.