Colònies Primària: dia 1, dilluns

El dilluns vam sortir amb autocar cap al Delta de l’Ebre. Ens vam parar a descansar a l’Arc de Barà. Quan vam arribar a Sant Carles de la Ràpita vam descarregar les motxiles de viatge i després vam dinar uns entrepans molt grans. Després vam anar a desfer els sacs a l’habitació de l’alberg, vam baixar cap a l’aula d’aprenentatge i ens van ensenyar una caixa amb restes d’animals i artefactes. Una estona després vam anar a fer una gincama per tot aquell poble desconegut. Quan vam acabar vam anar a jugar al Parc del Garbí. A allà ens ho vam passar molt bé. Després vam anar a La Torreta de Sant Carles a veure els camps d’arròs des d’allà dalt. Vam baixar de La Torreta i vam tornar a l’alberg a sopar. Després vam jugar a cartes i al final del dia tots vam anar a dormir molt cansats. (Liam, Sergi i Jaume)

Colònies Primària: dia 2, dimarts

El dimarts vam baixar a esmorzar aviat amb molta gana preparats per anar a buscar la barca que ens portaria a veure la desembocadura del riu Ebre. Allí vam recollir diferents mostres d’aigua per poder esbrinar perquè el Delta està desapareixent i comprovar quina era la salinitat de l’aigua del fons i la superfície. A continuació els mestres ens van preparar una activitat sorpresa per portar-nos a la platja. Quan vam acabar de dinar vam visitar l’Ecomuseu i la llotja de Sant Carles de la Ràpita. Quin munt de peixos! Feien tant bona cara que vam decidir que podíem comprar uns musclos per sopar. Estaven boníssims! Per últim, per acabar aquest dia tan mogut vam ballar una estona a la discoteca tot i que pocs nens van voler ballar. Seria el cansanci o vergonya?

Colònies Primària: dia 3, dimecres

Al matí vam esmorzar a l’alberg de Sant Carles, vam pujar a l’autocar i vam marxar cap a Port Aventura. Un cop allà vam deixar tot l’equipatge a l’autocar i la Núria va anar a comprar els tiquets per entrar a Port Aventura. La Carol i en Gabi van pujar al Furius Bacus, i tots els altres vam pujar en unes barques i a moltes altres atraccions més. Després vam anar a dinar a México. A la tarda vam anar a Xina i vam pujar a l’atracció de les cadiretes. Llavors vam anar cap a la Polinèsia. Vam pujar a moltes atraccions i ens ho vam passar molt bé. Vam marxar cap a les 8 del vespre que era l’hora que tancaven a Port Aventura. Després vam anar a sopar de pizza i passar la nit en un altre alberg que es deia “La Rodoreda”. Vam acabar el dia molt cansats! (Aleix, Biel i Gabriel)

Colònies Primària: dia 4, dijous

Tal com ens vam llevar  vam carregar les maletes a l’autocar per anar a visitar la Tarragona Romana. Quan vam ser allà, el primer que vam veure va ser l’amfiteatre. L’amfiteatre està molt ben conservat i té unes vistes molt maques; el mar queda just darrera. A continuació ens van explicar la llegenda de Ròmul i Rem, vam entrar al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona per veure diferents mosaics, entre ells el dels peixos. Seguidament, vam pujar al pretori per mirar des de d’alt de tot de la torre, la ciutat de Tarragona. A continuació vam anar a buscar l’autocar passant per davant del circ per dirigir-nos a l’aqüeducte on ens vam quedar a dinar. Al començar el viatge cap a casa vam estar xerrant, mirant les fotografies,etc. fins que les forçes sen’s van acabar.