QUI SOM?

Som una Zona Escolar Rural situada a les muntanyes del Ripollès. Actualment la Zer Comte Arnau està formada per dues escoles molt petites: Escola de Vallfogona, a Vallfogona del Ripollès, i Escola Núria Morer i Pi, a Planoles.
Estem una mica allunyades l’una de l’altra, ja que abans erem quatre escoles i les dues que es trobaven entre mig van haver de tancar per manca d’alumnes. Esperem que vinguin noves famílies i es puguin reobrir algun dia. La Seu de la Z.E.R. és a Vallfogona.  L’equip  pedagògic està format per dues tutores a cada escola, una de Primària i una d’Educació Infantil i dos mestres especialistes, Llengua Anglesa i Educació Física que itineren a les dues escoles. A cada escola hi ha  també una monitora de menjador.
Tot i la distància entre ambdues escoles, les sortides i activitats pedagògiques són conjuntes. També anem junts a esquiar i de colònies.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>