Info

Això és un exemple de pàgina del WordPress. Podeu editar aquest text per a posar-hi informació personal o sobre el vostre lloc, de manera que els lectors sàpiguen qui sou. Podeu crear tantes pàgines o sub-pàgines com vulgueu, i gestionar tot el seu contingut des del mateix WordPress.

4 thoughts on “Info

 1. Josep Maria

  Com anem?
  veig que hi ha gent ansiosa per començar i que ja estan enviant comentaris a tort i a dret. Això és bo.
  Una vegada vaig intentar fer un bloc pel meu compte i em vaig quedar a mitges, o sigui que no me`n vaig acabar de sortir. I això que diuen que és tan senzill!!!
  Crec que val la pena saber-ne fer i per això estic interessat en aconseguir-ho (tot i que penso que les tres sessions presencials seran un pèl justes). Llavors és quan comença el treball personal d’investigació… si és que te`n queden ganes.
  Jordi, anima’ns que ens farà falta.

  Fins aviat.

 2. iolanda

  hola!
  com va això?
  tinc ganes d´aprendre els continguts del curs,semblen molt interessants. Tot i que d´entrada es veu una mica complicat.
  som-hi doncs, anem a començar a investigar.
  fins dijous i bona setmana.
  jordi ,ja em miro el correu xtec. je,je

 3. mgispe2

  Hola !!! Ara mateix no sé on paro (vull dir que no estic molt segura de si escric al lloc correcte ) Bé, em dóno per satisfeta si algú pot llegir aquest missatge.Adéu ens veiem dijous !!! No us empatxeu amb els panellets

 4. Rosa Solé

  Hola Jordi, enhorabona pel vostre fill Martí i venvingut al fantàstic món de ser pare (tot i que de vegades voldriem estar sols per uns instants), que vagi tot molt bé i disfruteu-lo que el temps passa volant!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *