Institut Giola. Producte final.

Quin producte final han de fer els alumnes?

Els alumnes han de dur a terme un menú saludable compost per un entrant, un segon plat i un postre. Aquest menú ha d’estar equilibrat nutricionalment i amb el major número possible d’ingredients de temporada i proximitat.

Els reptes són reals?

El repte és real amb aplicació pràctica, el producte final és la presentació d’aquest menú (5, un per grup i professor) amb el jurat explicat amb anterioritat en aquest blog.

Col·laborarem amb alguna entitat externa?

Col·laborem amb la ONG VSF Justícia Alimentària, una entitat que treballa de manera prioritària els conceptes relacionats amb la sobirania alimentària, l’alimentació i els hàbits de consum.

Com es comuniquen els resultats?

Els resultats es comuniquen després de la deliberació d’aquest jurat després d’haver provat els diferents menús.

Les presentacions són públiques?

Totes les presentacions són públiques, tots els companys poden assistir-hi, però a la pràctica, tothom treballa amb els grups generats després de la tria de l’alumnat.

Aquestes presentacions sempre estan dirigides als companys, al professorat i en l’últim cas, la presentació final està enfocada a una selecció de la societat del món real.

Les famílies podran tenir accés als productes finals?…

En aquest cas, per la temàtica pròpia del producte final, les famílies no hi poden tenir accés. És un hàndicap  propi d’aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *