Anem lligant caps per tal de tenir-ho tot a punt.

Aquesta setmana el grup de whats up de l’equip impulsor ha tret fum!

Finalment, sembla que ja ho tenim tot lligat i a punt. Estem molt sorpresos positivament per les tasques preparades pels alumnes de 4t d’ESO i la seva motivació. Els tutors de la resta de cursos estan molt contents amb l’interès que han mostrat. Cada cop que tenien algun dubte o havien solucionat algun problema anaven a buscar els mestres i intentaven solucionar-ho. S’han pres la responsabilitat de dur a terme aquesta gran setmana de projecte molt seriosament i de moment la preparació ha estat molt acurada.

L’equip impulsor ha aconseguit fer una graella amb tooootes les franges horàries, espais, cursos i responsabilitats. Semblava un trencaclosques impossible però ja està fet.

20170303_112540 20170303_112643

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *