QUÈ FEM A L’ESCOLA

 

Aquest  bloc s’ha obert per posar-hi els treballs audiovisuals que es realitzen a l’Escola. El seu contingut serà sempre audiovisual. Tots els i les alumnes que hi surten tenen autorització signada  pels pares i mares  per ser als diferents blocs del centre. Si hi hagués un error, preguem es comuniqui   el més aviat possible,  a l’Escola
Marisa Bermúdez Malagón

logoaudiovisuals

Coneixeu l’Escola!
 

[youtube width=”300″ height=”200″]http://www.youtube.com/watch?v=VPqgzIHyPtY[/youtube]

Curs 20112012

16 de Maig 2012: Els P5 A. la classe del CAVALLS, han viscut una experiència genial!La Mercè Sancho, tutora de la classe, ha fet un vídeo per tal de que en gauidim tots i totes! Igualment, a la pestanya “Concursos”, he editat en vídeo el projecte gunyador de la Mostra 2010!

 

 

6 de maig 2012: Us recomano que visiteu el Bloc d’en Joel, una veritable meravella per petits i grans en recursos i bones idees! A més, ha guanyat el premi a la ORIGINALITAT en els premis Edublog2012!!!

http://educacioilestic.blogspot.com.es/

22 de Març 2012: Participem en el CONCURS 2012 DE LA LLINTERNA DIGITAL DE LLEIDA, amb els 2 vídeos del Projecte La veu dels Infants! Esperem tenir bona sort i guanyar un lot de material audiovisual que ja ens fa falta!!!! Com  van demanar-me els organitzadors i per aconseguir millor qualitat d’imatge, he tornat a editar els fitxers originals. El resultat de l’edició, crec, és millor perquè, ara, ens sé molt més, hahahaha!

[youtube width=”250″ height=”250″]http://www.youtube.com/watch?v=py5Q7VQ94N8[/youtube] 

ELS MOTS DELS INFANTS

[youtube width=”250″ height=”250″]http://www.youtube.com/watch?v=bsM2-7LJX3E[/youtube] 

QUÈ VOL, AQUESTA GENT MENUDA?

18 de Març 2012: He editat tots els fitxers nous que m’han portat de l’ESCOLA. Ho podeu veure a la pestanya TALLERS! També els podeu veure al Bloc de la Biblioteca!

7 de Març 2012: Ja està tot el material vídeo de CARNAVAL que m’ha arribat a casa,  EDITAT!!!!. Cliqueu a la Pestanya “FESTES“! Us felicito a tots i a totes per tota la feina tan maca que esteu fent grans i petits…  seguint l’EIX TRANSVERSAL que varen programar al setembre! També us agraïxo fer-me sentir útil amb la feina d’ edició,   on ho puc gaudir de vosaltres,  també des de casa…

6 de Març 2012: L’Equip Directiu de l’Escola (la Mercè, en Lluís i  en Josep) em va demanar col·laboració pel dia de Portes Obertes (que va ser el darrer 3 de març): editar un petit video que reflectès la nostra línia Pedagògica… Com sabeu, la nostra Escola és molt jove, 6 anys només. Amb les còpies dels fitxers de fotos i video de les quals disposava a casa, ha sortit això, amb tot el meu carinyo, per a tota la nostra Comunitat Educativa. El poso a sota del Logo d’Audiovisuals, a dalt i a l’esquerra del bloc.

23 de Febrer 2012: He acabat molta feina d’edició! Nadal està acabat! M’he emocionat molt amb la cançó amb la qual  els 5è A i B han recordat la notra estimada Aida… El Taller de Rap també i, malgrat la música de fons massa alta, us felicito  a tots i a totes! Un nou treball vídeo del Taller “12 mans per un conte”: FREDERICK, el conte de Leo Lionni! Preciós!  Finalment, hem enriquit l’Eix Transversal amb nous materials: un Joc divertit a P5 A i unes sessions de treball en Racons a 4tA ! Espero amb impaciència els fitxers del Carnaval!

7 de FEBRER 2012: AVUI, TOT EL MÓN, NO NOMÉS EL  DE LES ARTS, ESTÀ DE DOL… AHIR, VA MORIR L’ ANTONI TÀPIES… COM ESCOLA QUE TREBALLA PERQUÈ LES ARTS ACOMPAGNIN LA FORMACIÓ DELS SEUS FILLS I FILLES, PENSEM QUE LA NOTÍCIA ÉS PROU IMPORTANT COM PER CONSIGNAR-LA EN ELS NOSTRES BLOCS… HE FET UNA RECERCA I HE TROBAT AQUEST PETIT VÍDEO AMB L’ESSÈNCIA DEL SEU MISSATGE… ESPERO QUE MAI NINGÚ S’ OBLIDI, EN EL FUTUR , DE LES SEVES BONIQUES PARAULES…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MFFD1Xgi4S0[/youtube]

12 DE SETEMBRE 2012: La nostra Comunitat Educativa està de dol… la nostra estimada alumna, l’ AIDA SÁNCHEZ MORENO, de 5è de Primària, ens ha deixat… Tots  i totes ens sentim impotents davant d’aquesta  realitat… Les nostres sinceres condolències als seus pares i germana d’aquests mestres i d’aquestes mestres del Vora del Mar…

NOVEMBRE 2012: Hola a tots i a totes! Un curs més, intentem que el nostre Bloc s’apropi a la Comunitat Educativa i procurarem editar i pujar els treballs, projectes i festes dels i de les nostres alumnes. Les diferents PESTANYES de la dreta o de dalt, us guien i organitzen la visita per tal de no barrejar-ho tot!

Per exemple, a la pestanya FESTES, estan desats el vídeos i fotografies per Festa i curs escolar.  Quan baixeu el cursor, vereu els altres cursos escolars. Us pot sorprendre agradablement,  de ben segur!

Vull recordar també que ja sabeu que la meva salut no em deixa seguir el ritme diari i no puc tenir presència física a l’escola,  però mentre pugui, col•laboraré amb el Vora del Mar via Internet. Per aquesta raó, em costa recordar qui pot o no pot sortir, quan rebo els materials audiovisuals… Prego doncs que, si quelcom se’n adona, ho comuniqui immediatament al Centre i jo corregiré el fitxer i el tornaré a pujar sense la carona que no pot sortir, sí?
Sabeu també que som una Escola molt activa! Treballem per projectes, racons, tallers... Anem d’excursió, de colònies... I, sobretot, un tema comú de curs uneix al claustre. Li diem EIX TRANSVERSAL. Disposeu d’aquesta informació al sostre de la Biblioteca i als passadissos mateixos… Al voltant d’aquest Eix, giren i giren les festes, els aprenentatges, els somnis i desitjos per aprendre dels i les nostres alumnes. El present curs, el títol de l’Eix és: “SOM DIFERENTS, SENTIM IGUAL!”

Au doncs! Passegeu-vos per les pestanyes i descobriu-lo, mirant  i llegint QUÈ FEM al Vora del Mar!

Curs 2010-2011

Les retallades han provocat que,  el present curs 2010-2011 , no estigui contemplada la figura del o de la “Coordinador d’audiovisuals. Així doncs, agraïm des de l’Escola,  als mestres i a les mestres que han obert el seu propi Bloc! Allà van  desant tot el material que generen durant un curs escolar i, a més, fan propostes força interessants als i a les alumnes del grup classe.  Si més no, he recollit tot el material vídeo i he editat el que he pogut! Ho podeu veure en les diferents pestanyes, com el Carnaval o els Jocs Florals per Sant Jordi ! I no oblideu el Bloc de Biblioteca que també conté les vostres activitats com a l’experiència de Miguel Hernández, les fotos i vídeos de les sessions de L’Hora del Conte…  Cliqueu a sobre i anireu en un no res!

Tothom pot comprovar que els mitjans Audiovisuals són molt presents a la nostra Escola! I com a regal als nens i a les nenes de 6è A i B que marxen a l’Institut, se’ls  ha acudit a l’Equip de Mestres, realitzar aquest fantàstic LIPDUB! Què què és un LIPDUB? Doncs hi ha molta informació, però recomano aquesta, cliqueu a sobre de la paraula!

I ARA, MIREU EL NOSTRE LIP DUB COM A REGAL PELS ALUMNES QUE MARXEN AL JUNY 2011!!!!

A REVEURE SISENS !

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rzwGvDNcLCE" width="300" height="250" wmode="transparent" /]

A data de Juny 2011, els blocs oberts per les classes  i actius són els següents:

BLOC DELS QUARTS A i B BLOC DELS SEGONS A i B

D’altres classes, tot i que no han obert Bloc, sí que han trobat un sistema per a compartir les seves fotos i expriències amb TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA VIA INTERNET! Un bon exemple són les mestres de P4, la Mercè Sancho  i la Olga Borrallo. Aquí us deixo l’enllaç per tal de que podeu gaudir-ne!

P4  AL DELTA DEL FOIX 2011 FOTOS
I AQUEST SIMPÀTIC VÍDEO DELS P4!

—————————————————————————————————

Curs 2009 -2010

HEM GUANYAT 1r PREMI D’AUDIOVISUALS, MODALITAT FOTOGRAFIA, A LA MOSTRA 2010!!!

Què fem a l’Escola Vora del Mar?

Aquest  bloc s’ha obert per posar-hi els treballs audiovisuals que es realitzen a l’Escola. El seu contingut serà sempre audiovisual. Tots els i les alumnes que hi surten tenen autorització signada  pels pares i mares  per sortir als diferents blocs del centre. Si hi hagués un error, preguem es comuniqui el més aviat possible a l’Escola i el corregirem!

Inaugurem el curs 20092010

El present curs, el Taller d’Audiovisuals ( proposat als i les alumnes de Cicle Superior) pretén ser els ulls, les orelles i les veus divulgadores de totes les Activitats lúdiques i d’aprenentatge que es fan a la nostra Escola.

Tot el material que s’exposa aquí és el resultat del que s’enregistra, del que es fotografia, del que s’edita i del que es publica al Taller.

Us haureu de desplaçar per les pestanyes del bloc “Festes“, “Tallers” i “Projectes” per explorar-lo com cal!

Esperem que aquesta “Finestra oberta” a l’Escola i al seu ambient de treball sigui ben rebuda per tota la Comunitat Educativa!

Cordialment,

Marisa Bermúdez

(coordinadora d’Audiovisuals)

Els i les  alumnes de 6è han marxat!

(Juny 2009)

CURS 2008-2009

Activitats del Curs 2008 – 2009

35 thoughts on “QUÈ FEM A L’ESCOLA

 1. adela guerra

  hola Marisa i companys /es del vora del mar!
  Us recordeu de mi? Soc Adela, la profe que vaig estar amb vosaltres el curs 2008/09 substituint a l’Eva(d’Anglès)
  Avui he entrat a la vostra web i he passat una estona molt divertida mirant els videos de les vostres festes i de les moltes coses que feu i del que han crescut els alumnes.Felicitats! seguiu sent una escola “de lo millor”!
  Petons per la Marisa i per tots vosaltres

 2. mbermud2 Post author

  Hola Adela!
  És clar que ens recordem! Hi ha la Marta amb nosaltres i sovint parlem de tu… On ets? Què fas? Ja veus, nosaltres lluitant per que això “d’ensenyar” sigui sempre quelcom divertit! Un petonàs!

 3. Sara

  Marisa, ets la millor estem super contents de tenir-te amb nosaltres, felicitats per tota la feina que estas fent, és dura però tu la bordes. Guapa petonets.

 4. Marta

  Marisa, felicitats per la feina que estàs fent. El bloc d’audiovisuals de l’escola està molt ben fet. Hi queda bastant reflexat el projecte que es treballa. Gràcies per ensenyar-me tantes coses, estic aprenent molt. Petons.

 5. mbermud2 Post author

  Gràcies a vosaltres per seguir-me en aquest projectes! I us felicito particularment a tu i a la teva classe perquè va ser una experiència bonica per a mi també! I el resultat: una sessió oral molt xuli! Petons!

 6. Xavi

  Olé Marisita! Quin munt de coses…la visita en aquestes pàgines s’està convertint en un punt molt habitual de parada eh!!! Felicitats!

 7. mbermud2 Post author

  És que fent molta feina de la qual, moltes vegades, no en som conscients fins que comences a recollir-la i… Vet aquí el resultat, hehehehe!

 8. Horten

  Eiii que faltaba yooo… jajaja. Genial Marisa no se que decirte más todo son elogios sobre tu trabajo porque lo haces genial, asi que seguiremos esperando mas material. Un besito.

 9. oscar,juan,marc

  El video que em vist ens ha agradat molt perquè està molt bé gravat encara q el soroll no s’escolta molt bé.També ens ha agradat la coreografia de 6é B!
  Dew!

 10. MªManuela

  Gracias por compartir todo este trabajo. Nuestros hijos aún no saben la suerte que tienen de pertenecer a esta escuela, pero aquí esta esto que inmortaliza tantos momentos maravillosos para todos. Juntos trabajaremos para que ellos como poco sepan utilizar tantas herramientas tan útiles en estos tiempos. Un saludo.

 11. mbermud2 Post author

  Manuela! Gràcies pel teu comentari doncs ve d’una mama de les “primeres” mamas que ens van seguir en molts dels projectes d’Escola i tu, més que ningú, saps el que ens esforçem pares i mestres! Un petó!

 12. Ramon

  Hola Marisa fa molt de temps que no vens a classe. Ahir hem comprat un ordinador portatil i ara l’estic estrenant.A partir d’ara t’escriuré més!
  Adéu!

 13. mbermud2 Post author

  Hola Ramón! Demà ja torno cada dia, sí? M’alegro de que tinguis un ordinador i puguis veure pels blocs tot el que hem editat!
  Un petó als pares i a la Maria!

 14. Nerea

  Som en Joan,Ivan,Nerea i la Miranda…
  Estem en el taller de biblliogimcana.
  Estem molt contents amb el taller de la Raquel, és molt divertit…
  Un petò molt gros t’enviem els quatre.
  Gràcies per la biblioteca tan bonica!

 15. oriol

  Hola Marisa som :l’Oriol,Maria Mora i la Paula i la Miriam de 3r i la teva classe de bibioteca és la millor!
  Adéu per la millor bibiotecaria del món

  adéu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. oriol

  Hola Marisa, sóc l’Oriol de 4r i et vull dir que els llibres de geronimo stilton son molt xulos adeu marisa

 17. Miranda

  Hola Marisa,Com estàs??
  Jo estic bé. Et vull demanar si em pots reservar un llibre de Tina Superbruixa es diu:Tina i els pirates.
  Moltes gràcies i un petó molt gros.
  Ah, per cert, tenim una bilioteca preciosa!

 18. mbermud2 Post author

  Gràcies a tu Miranda, per estimar tant la lectura! i ja saps, busca el llibre i posa-li una enganxina de Reservat! Un petó

 19. nuria

  Hola Marisa, sóc la Núria, de 5èb. M’ho vaig passar mot bé en els II Jocs Florals i el vídeo està molt xulo!
  Marisa, et trobo a faltar…
  T’estimo i espero que et milloris!
  Déu!

 20. Oriol i Aitor

  Hola Marisa és un treball molt bonic ,ens ha agradat molt.M’ha agradat molt el que has fet a la web.

 21. david timoneda

  Hola Marisa q tal?Com et va? A mi bé…
  Marisa, envia’ m misatges no et parlaré.
  És Broma!

  deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuu.

 22. marta i ariadna

  Som la Marta i l’Ariadna, de 5èB. Tots el vídeos han estat molt divertits! Els de p3 , p4 ,p5 han estat molt bé i ha sigut molt divertit.1r 2n 3r 4t ens han agradat molt els seus pintors. Però els de Cicle Superior són els millors perquè són els alumnes grans, és clar! Els jocs florals van ser super divertits ens ho vam passar molt bé i pel Carnaval, els balls van ser increibles! Vam estar molt bé tots!

 23. gianluca

  hola marisa aver cuando vienes eeeee venga dewwwwwwwwww

  g
  gi
  gia
  gian
  gianl
  gianlu
  gianluc
  gianluca

 24. Maria Pla

  Hola Marisa soy la Maria Pla de 5èB. Espero que te encuentres muy bien todos te echamos de menos. ¡Vuelve pronto a la biblioteca! Un gran beso. Adeu!!!!!!!!!!

 25. laura cruz

  hola Marisa,m’han agradat molt aquests lI Jocs Florals perquè, al menys. aquest any, hem pogut dir els poemes en veu alta!!!.Bueno… adéu¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ un petò¡¡¡¡¡¡¡¡

 26. maria ortiz sans

  Marisa, soy la madre de Jordi Agulló, me he alegrado muchisimo al encontrarte aqui, ponte en contacto conmigo, necesito saber ke estas bien y ke es de tu vida, un beso.

 27. Ada Hayes

  Congratulations on the site! Loved the videos… ^)~
  Keep up the good work!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *