Qui som?

Benvinguts i benvingudes al nostre raconet, el que va començar sent un petit projecte o, més ben dit, un Treball de Recerca i ha acabat sent molt més que això.

Us convidem a donar-nos una oportunitat per a presentar-nos, conèixer-nos, conèixer els voluntariats i endinsar-nos tant en la lectura d’aquest bloc com nosaltres al voluntariat sociosanitari infantil.

Abans de tot, ens presentem:                                                                                                           Som la Natàlia Martorell i la Berta Bernal, dues estudiants de segon de batxillerat, de           l’ Institut Can Planas a Barberà del Vallès.


Potser penseu que cursem la mateixa modalitat de batxillerat però no és així: cadascuna s’encaminarà per llocs diferents. Jo, la Natàlia, estudio el científic per fer Infermeria i formar-me com a llevadora i jo, la Berta, curso el social per dedicar-me a la Publicitat i a les Relacions Públiques. Creieu que això ha influït a l’hora d’escollir el tema del treball? És un treball sobre els voluntariats i la importància de la funció dels voluntaris. Per tant, si voleu saber la resposta a la pregunta, continueu llegint el pròxim apartat, i si voleu saber encara més, continueu llegint fins al final, que esperem que no en sigui un, sinó el principi d’una nova concepció i qui sap si el començament d’una nova persona voluntària.

Publicat dins de General | Deixa un comentari