Protagonista virtual: Paula

Ja tenim a la tercera protagonista virtual de la classe de les Mulasses i aquesta setmana serà la Paula. Ens ensenya les seves fotos d’ara, de quan era un bebé i de la seva família, i ens fa una demostració del que més li agrada: ballar (i fa unes piruetes molt xulis!!).

També ens ensenya les coses que haguès portat a la classe: una nina sireneta i els contes que li agraden molt, entre ells el de Mulasses!

Al vídeo (que el podeu veure clicant), la Paula ens ensenya com fa un experiment: tintar sorra amb colorants. I les activitats que proposa la família són:

 • Fer ampolles de sorra, amb diferents capes de colors (si no teniu o no trobeu, també ho podeu fer amb sal pintada amb guix de colors)
 • Decorar l’unicorn (que us podeu descarregar per imprimir o dibuixar-ho vosaltres) enganxant la sorra de colors

Mireu què bonic li ha quedat a la Paula!

Si us animeu a fer-ho, em podeu enviar les fotos i les aniré penjant aquí per compartir-les amb tots i totes! Moltes gràcies per participar Paula i família!

LUCÍA: Protagonista virtual de P3B

La Lucía és la 2a  protagonista virtual de la classe dels diables!

Al vídeo que la Lucía ha fet des de cada seva, podreu veure una foto de la nostra protagonista de bebé. La Lucía ens explica el que feia quan era petita, a què li agrada jugar ara, ens ensenya una joguina i ens diu els noms de la seva família.

Vídeo de la Lucía: https://photos.app.goo.gl/APGYm77C43Aak8wz7

Diables, quina joguina ens ha ensenyat la Lucía al vídeo?

Heu descobert qui és el Lluc?

Gràcies, Lucía i família, per compartir-ho amb tots els diables!

Protagonista virtual: Núria (P3A)

Seguim amb els protagonistes confinats, i avui és el torn de la Núria. Ens ensenya fotos d’ella, de quan era bebé i d’ara, i de les moltes coses que li agrada fer: disfressar-se, ballar, jugar amb la seva germana i menjar flams amb nata!!!

També ens ensenya fotos de la seva família, que en té molta! La família per part de la mama, que viu aquí a Vilanova, i la família per part del papa, que viuen a León. Aquí podeu veure els fulls de l’activitat.

A la Núria li agrada molt el conte “La zebra Camil·la” i no m’estranya gens! Jo no el coneixia i m’ha encantat, i també com l’ha explicat la Laura. El podeu veure i sentir aquí.

I l’activitat que us proposa la família de la Núria, és crear una zebra Camil·la amb les 7 ratlles que li falten, tot buscant materials que pugueu tenir per casa. Podeu seguir els passos següents i mirar a les fotos com ho ha fet la Núria:

 1. Imprimir o dibuixar la zebra Camil·la
 2. Retallar-la pel voltant
 3. Buscar les 7 ratlles diferents (amb tela, plastilina, menjar… el que vulgueu)
 4. Enganxar les ratlles amb cola
 5. Podeu posar un pal o alguna cosa que el pugueu agafar per jugar

Si us animeu a fer-ho, em podeu enviar les fotos i les aniré penjant aquí per compartir-les amb tots i totes!

Moltes gràcies per participar Núria i familia!!

Protagonista virtual: Dídac

Hola famílies,

Ens estrenem en els protagonistes virtuals de la classe de les mulasses (P3A) amb el Dídac. Ens ensenya fotos de la seva família, de quan era un bebé i de moltes coses que li agrada fer: pintar, disfressar-se, saltar, còrrer… i anar a PortAventura!!

Ens diu la seva família que és molt mogut i li costa parlar i mirar als ulls, però està aprenent a demanar ajuda quan la necessita. I jo us puc dir, que moltes vegades no cal parlar gaire, i ara que coneixem una mica més al Didac, només amb la cara ja ens podem comunicar. També ens diuen que cada dia mira les fotos dels seus companys i companyes, diu els seus noms i els fa petons perquè els troba molt a faltar!!

Aquí podeu veure totes les fotos i aquí els fulls de l’activitat.

Com que al Didac li encanta el Baby Shark, l’activitat que us proposa la seva família és crear un de paper. Necessiteu paper, llapis o retolador i colors, i podeu seguir els passos següents (els podeu ensenyar les fotos perquè el facin sols/es):

 • En el paper, dibuixar un quadrat que serà el cos
 • Després fer tres triangles que seran les aletes (una a dalt i una a cada costat)
 • Dibuixar una línia al mig del quadrat i fer els ulls a la part de dalt i la boca amb les dents a la part de baix
 • I ja només queda pintar i decorar del color que vulguin!

Si us animeu a fer-ho, em podeu enviar les fotos i les aniré penjant a dins de l’àlbum del protagonista per compartir-les amb tots i totes!

Moltes gràcies per participar Dídac i familia!!

El nom propi des de casa!

Durant aquests dies, amb la proposta de l’Esther, les mulasses i els diables han continuat aprenent a escriure el seu nom amb diferents maneres i materials. Aprendre a escriure el seu nom és una de les coses que els dóna satisfacció i confiança en ells/es mateixos/es i, mirant la part positiva, els vostres fills i filles estan tenint l’oportunitat de compartir, més que mai, aquest procès amb vosaltres. Per a nosaltres, com a mestres, més diferent que mai; però molt contentes de poder ser partíceps des d’aquesta finestreta!

Us deixem el recull de totes les propostes que heu anat fent, tant els diables com les mulasses :

P3A

P3B

Claudia: protagonista virtual de P3B

Estrenem els protagonistes virtuals de la classe dels diables amb la Claudia. 

La Claudia, abans que les mestres oferíssim l’opció de fer el protagonista des de casa, ja havia fet aquest vídeo fent de protagonista a casa seva. Veure aquest vídeo em va emocionar especialment… La necessitat de fer el vídeo havia sortit d’ella i la seva família la va ajudar a complir aquest desig. La Claudia no havia pogut ser la protagonista a l’escola perquè havia estat malalta, i durant el 3r trimestre tampoc podria ser-ho perquè estem a casa confinats. Però ella volia ser la prota, portar la medalla, ensenyar un conte, explicar les seves fotos i compartir-ho amb els seus companys i companyes de P3. Moltes gràcies, Claudia!

Diables, mireu el vídeo i estigueu atents com a l’escola. La setmana vinent en parlem a les vídeotrucades. Cliqueu: Vídeo Claudia

Un Sant Jordi diferent

Cada vegada coneixem més llibres diferents de Sant Jordi. Sovint trobem versions diferents de la llegenda,… L’opinió del Drac, que no havíem tingut mai en compte, la de la princesa que no té por,… Un conte amb diferents versions perquè cadascú en triï la que més li agradi. I aquest any 2020, també hem tingut una nova versió del dia de Sant Jordi, un Sant Jordi diferent que cadascú ha celebrat confinat a casa a la seva manera.

Això sí, a P3 no han faltat contes, roses, ni punts de llibre!

Cliqueu i ho veureu: P3AP3B