DIADA DE SANT JORDI

El dia 23 d’abril, en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, a la nostra escola vàrem fer dos actes.

El primer va ser la inaguració de la biblioteca de l’escola. La veritat és que ha quedat molt bé, ara tenim un espai amb parquet i seients per els més petits, també tenim prestatges nous on posar els llibres, amb aquests prestatges és molt més fàcil veure les portades dels llibres, contes, revistes…

 

El segon acte va ser xerrada a càrrec d’en Tavi Algueró i en Xarli Reixach. En Tavi i en Xarli ens varen explicar com era la seva feina i com treballaven conjuntament amb tots els contes que han publicat de la faràndula, a més a més també ens varen explicar

One thought on “DIADA DE SANT JORDI

 1. Xarli

  Hola! Sóc en Xarli
  Només volia dir que aquest dia m’ho vaig passar molt i molt bé. Moltes gràcies per tot. Va ser un plaer venir a la vostra escola. Espero que la biblioteca nova ben aviat sigui vella de tan fer-la servir.
  Aprofito per dir-vos que no deixeu mai d’imaginar ni de somniar, és l’única manera de fer-se gran de veritat.
  Una abraçada
  Xarli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà