HEM FET ACTIVITATS AMB LES PLANTES DEL JARDÍ.

És primavera! El passat divendres 4 de juny, una tarda amb molt sol, el Taller de Família ens va oferí aquestes activitats:
– “Un conte florit” inventat i narrat per la Sara Tornos als nens i nenes d’Educació Infantil. Ens ha deixat els titelles: En Romaní, la Menta i l’Espígol.
– “Jocs de pistes al jardí” pels alumnes de Cicle Inicial i Mitjà.
– “Sacs d’olor” amb romaní per a tots que hem pogut emportar a casa.
Ahhhhh quina bona olor que fan les plantes del nostre jardí!!!!!!

TALLER DE FAMÍLIES. Activitats al jardí-Maig 2010

Durant el mes de maig les mares que han vingut al Taller de Famílies, han ajudat a treure les herbes, han plantat moltes plantes aromàtiques que tenen propietats medicinals i/o serveixen per cuinar i han posat els cartells que havien fet al taller d’informàtica.
Moltes gràcies a totes elles així com a la Sara que ens ha fet de monitora i a la nostra conserge Bea que ens cuida el jardí. CADA DIA FA MÉS GOIG !!!!!!!!!!

TALLER DE PARES I MARES 2009-2010. P.E.E. de Salt.

Cada divendres a la tarda de les 15 a les 17 hores, ens trobem per millorar els nostres coneixements i col·laborar amb l’escola.  Des del mes de gener fins ara hem estat fent: INFORMÀTICA, XERRADES EDUCATIVES, MANUALITATS i hem organitzat la parada de SANT JORDI. El Taller encara estarà obert el mes de maig, l’escola la fem amb la col·laboració de  tothom!!!

VI CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA

sdc108492
L’alumna de sisè curs, Júlia Sunyer i Coma, és la guanyadora de la semifinal de Girona en el VI Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta en la categoria de Grumets Verds que es va celebrar el passat 7 de maig.
Ara, la Júlia, acompanyada de tota la seva classe, participarà en la final nacional que se celebrarà a Barcelona el proper dia 11 de juny a l’Auditori. En aquesta final haurà de llegir un fragment de l’obra Bona nit, Júlia de Carles Sala.

DES DE L’ESCOLA ET DESITGEM MOLTA SORT!!!