QUI SOM?

Som una petita escola situada a les muntanyes del Ripollès, concretament al poble de Vallfogona. Actualment hi ha 12 alumnes escolaritzats: 5 d’educació infantil i 7 d’educació primària, per tant, cada aula té la seva tutora. L’avantatge de les escoles rurals és que amb pocs alumnes a les aules es pot dur a terme un ensenyament molt més individualitzat, a part que a cada aula hi ha alumnes de diferents edats i els més petits aprenen dels més grans.

Formem part de la ZER Comte Arnau juntament amb l’escola de Planoles (CEIP Núria Morer i Pi). Estem una mica allunyades l’una de l’altra, però compartim tres mestres especialistes, d’Educació Musical, Llengua Anglesa i Educació Física que itineren a les dues escoles. Tot i la distància entre ambdues escoles, les sortides i activitats pedagògiques són conjuntes, cada setmana ens trobem a la piscina de Ripoll, on realitzem cursets de natació. Anem junts a esquiar i de colònies.

Enguany a Vallfogona s’ha inaugurat la nova Llar d’infants “L’Escoleta” amb 5 alumnes d’entre 0 i 3 anys que també participen en algunes de les activitats que es fan a la nostra escola.

Alumnes de l’escola de Vallfogona i de l’Escoleta
escola-i-llar-small

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *