Coneixem els tres sectors de treball

Les dues sortides pedagògiques que hem fet fins ara els i  les alumnes del Cicle Mitjà, ens han ajudat a entendre més bé, què és això dels sectors de treball.

Al primer trimestre vam poder fer la Ruta dels Molins de Calldetenes. A part que el camí era   preciós, ens va servir per poder entendre com era de dura la vida del camp, sector primari, i com se les empescaven per fer anar els molins  aprofitant  l’aigua del riu  i poder moldre la farina. En vam trobar molts de molins pel camí , però al de Calveria hi vam poder entrar i , gràcies  a les explicacions que ens van fer i al video que ens van ensenyar, vam aprendre moltes coses.

Ara no fa gaire,després de la gran nevada, vam visitar també la fàbrica de llet Pascual, sector secundari, i vam  quedar parats de tot el procés que fa la llet des que arriba de les granges fins que la comprem al súper. I, finalment, també vam poder veure una feina del sector serveis, o sigui terciari, ja que vam poder visitar  els estudis del  9TV i vam entendre millor com funciona la televisió per dintre així com el setmanari El 9 Nou.

Així és que ha estat una manera molt clara i amena d’aprendre com s’agrupen les feines que podrem fer quan siguem grans.

 

ceip_vall_del_ges_0022

Deixa un comentari