ELS NOSTRES SENTIMENTS!

Aquest trimestre, l’ Oriol i jo hem parlat dels nostres sentiments, ens hem expressat i ens hem escoltat! A vegades ens resulta difícil entendre el que succeeix a la nostra ment i més difícil encara, el que ocorre a la ment de les persones que ens envolten.

Ens hem endinsat en el món dels sentiments amb l’ objectiu de poder generalitzar aquesta comprensió i expressió del llenguatge a la nostra vida diària. Alguns dels sentiments treballats són: SoRpRESa, AlEgRIa, EnFaDO, TriStESa, PoR i fAtiGa.

Observeu que bé està representat!

3 thoughts on “ELS NOSTRES SENTIMENTS!

 1. ERIKA GARCIA MOLINA Post author

  Estic molt contenta de tu, Oriol! Ets capaç de comunicar molt i de vegades no et fan falta paraules! Continuarem treballant junts durant tot el curs!
  BON NADAL!!!

  ERIKA GARCIA (mestra USEE)

 2. Mercè

  Moltes gràcies!! El nostre fill està molt content d’apendre amb tú i que l’ajudis a expressar-se, com ell diu a vegades li marxen les idees, nosaltres també hem d’apendre a ajudar-lo a trobar i dir les idees de nou.
  Bona feina!!!

 3. ERIKA GARCIA MOLINA Post author

  L’ Oriol té molt a dir! Així que li hem de donar les estratègies que ell necessita per sentir-se segur i així, poder-se expressar!

  Felicitats pel naixement del petit.
  ERIKA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *