EL RINOCERONT.

Aquest any com heu vist a l’article anterior, els nens i les nenes de P-4 treballarem el Rinoceront.
Aquest animal ens ha cridat molt l’atenció per la seva Banya, en alguns del llibres que hem portat a la classe, diuen que és una mica màgica!!!! A la classe uns quants pensen que si i uns altres creuen que no, vosaltres mirant-la que en penseu?rinoceronte11

Com tot projecte partirem dels coneixement previs dels nens/es, anem anotant en un full tot allò que en sabem:
es de color gris, té quatre potes, viu a la selva.

cimg48603

I el més important què volem saber!!!!!!!!
Si la banya és màgica o no? Per on menja? Què menja? Tenim moltes preguntes, decidim organitzar-nos en grups de treball. Cada grup donarà resposta a les preguntes que en hem fet i un cop s’ha preparat el tema ho explica a la resta de l’aula,
Aquí teniu un exemple, volíem saber Què manjar el Rinoceront i aquest és el esquema que ens van presentar:

herbivors

Un cop fet aquest pas la informació que anem elaborant entre tots la posarem al llibre digital que estem fent del Rinoceront d’aquesta manera els pares i la resta de l’escola podran veure que és el que estem fent i el que anem aprenent, aquí teniu l’adreça, penseu que encara és amb construcció:

El Rinoceront

Durant la recollida d’informació, llegim articles que han portat els pares, veiem llibres, i mirem videos com aquest, a nosaltres ens va agradar esperem que a vosaltres també
rinoceront.html</a

Podeu veure com hem estructurat el projecte i altres activitats en aquest document.

el-rinoceront1>

I per últim us vull mostrar la nostra disfressa de Carnaval, lògicament era de Rinoceront en aquest video podeu veure com la vam confeccionar i lo gupos que vam quedar!!!!

HOLA PARES I MARES.

HOLA A TOTS I TOTES,

AQUEST ANY DURANT AQUEST TRIMESTRE HEM DECIDIT TREBALLAR EL RINOCERONT A L’AULA.

PER AIXÒ HEM PENSAT QUÈ ENS PODRÍEU AJUDAR A BUSACAR INFORMACIÓ EN LLIBRES, DOCUMENTALS, PÀGINES WEB, IMATGES PER PODER PORTAR-HO A L’ESCOLA.

MOLTES GRÀCIES. ELS NENS I LES NENES DE P-4 I LA SENYORETA.

L’ Hort

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/CJXmrhgwn2c" width="425" height="350" wmode="transparent" /]Aquest any els nens i nenes d’Educació Infantil, tenim un Hort!!!!!!!!

Hem posat uns palots al pati i hem començat a plantar

Voleu saber com es planten les faves??????

ARRIBA EL FRED

pj009101

lc005372

 Quan arriba la tardor, hem vist com canvia el paisatge del nostre voltant. Els arbres es van quedant sense fulles i aquestes canvien de colors. Avui a l’escola els Plataners del nostre Pati quasi bé s’han quedat despullats, ahir va bufar el vent amb força i va fer caure les fulles! T’enrecordes com bufava el vent? Quin d’aquests sons és el del vent? Clica damunt de les lletres blaves

LA MARIA CASTANYERA

MARIA CASTANYERA
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/bG0urXf-sLo” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Com cada any la Maria Castanyera en fa un visita, ens portarà Panellets, cançons i danses !!!!!

Si també ens portarà Castanyes, aquest any si!!!

Us enrecordeu que li va passar l’any passat, cliqueu damunt el seu nom per recordar la seva història

Arriba la Tardor a l’escola


La Tardor ja ha arribat i a l’aula de P-4 els nens i les nenes comencen a portar fulles que troben pel carrer, als penjadors ja trobem jaquetes i jerseis de màniga llarga i la pluja ja no ens ha deixat sortir al pati.

Observarem com la natura va canviant al nostre voltant i també tastarem diferents fruites de tardor, Caquis, Castanyes i Magranes, hem començat mirant com són les castanyes per dins i fora, també les hem tastat i hem vist com costava treure la seva pell.
Hem provat els Caquis i no ens han agradat tant com les castanyes!!!!!