Oposicions aprovades

Pot semblar fàcil, però no ho ha segut, seriosament a la segona oportunitat ho he aconseguit. Havia provat tres cops més però sense preparació, dues d’Educació Especial i una d’Educació Física. Una de la d’Especial ho vaig provar al País Valencià però amb 4’20 en el penúltim examen em van eliminar.

Escut de la Generalitat de Catalunya

SÒC FUNCIONARI DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.Somriure

Ara en uns tres anys, puc demanar per treballar a Vila-real.

Ja queda lluny aquell 1 febrer de 2001, que vaig començar a treballar a Catalunya de mestre.  De tota manera he de dir que ha segut un periode feliç, profitós i enriquidor tant professional com personal. Milers de paisatges humans, físics, culturals i socials que he conegut que he gaudit i que mai oblidaré.

Catalans, visca Catalunya!!!   (parafrasejant al Maragall del programa de TV, Polònia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *