Trísbol

Un bol o vas és un recipient hemisfèric destinat a contindre i/o beure aliments líquids (cafè, llet, te, etc.) rentar-se les mans. La boca és més gran que en els gots. Els bols són fabricats en diferents materials: porcellana, plàstic, metall, fusta i ceràmica i, segons el tipus de material, poden emprar-se per escalfar aliments dins del microones.

El Trísbol és el joc cooperatiu base (tri: tres + is: logo de CERADAI i bol, recipients  o rols. Joc cooperatiu a tres rols seqüenciats) i ala vegada elemental per a practicar la cooperació en tots els àmbits de la vida de les persones i així adquirir totes les competències bàsiques de la comunicació, de la creativitat i de la cooperació.-

El Trisbol és un joc ideat i registrat per Josep Maria Ferran i Torrent,. és el joc oficial de l’associació CERADAI- Institut de Catalunya, entitat que impulsa de forma cooperativa el projecte COOPERIS  www.cooperis.cat .-

Registrats tots els drets

Més informació: http://blocs.xtec.cat/tribol/

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Trísbol

  1. Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *