Els Frikies

Aquest any els alumnes de cicle superior són el grup dels Frikies.  I per saber una mica més d’aquest tema farem un petit projecte. Aviat us explicarem més coses del que són els frikies. També podreu veure algunes activitats que realitzarem durant el curs.

Aquí podeu veure tots els nens i nenes de la classe   

Primer de tot, entre tots hem fet el cartell dels Frikies que representa el nostre grup. Mireu!!!

Després vam començar a buscar informació sobre els Frikies. No ha estat fàcil perquè no hi ha molta informació. 

A la pregunta “Què es un friki?” ho hem tingut de cercar per internet perquè cap enciclopedia té recollit aquest terme. Vam buscar a la Wikipedia  i ens diu que és qualsevol persona obsessionada amb un tema o afició en concret, normalment extravagant, fins al punt de convertir-ho en una forma de vida. Un friki és una persona rara, de comportament o aparença inusual, que viu obsessionat per temes com la ciència-ficció, els video-jocs, els còmics o la informàtica, i que sovint vol cridar l’atenció amb indumentàries i comportaments anòmales. Així com se’l considera una persona immadura i infantil.

Després també vàrem cercar sobre l’origen , la història , la seva cultura,… Com a acuriositat, vam saber que cada any, el dia 25 de maig es celebra el dia de l’orgull Friqui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *