JOAN I ELS INSTRUMENTS MÀGICS

Tots els alumnes de P5 vam anar el dia de maig al teatre de La Salle a vore l’obra “Joan i els instruments”, a l’obra vam coneixer molts instruments i els vam sentir, va ser un espectacle al que vam poder participar molt activament!

LES PILES 2011

Amb molta alegria, nervis i il.lusió, el dilluns 11 d’abril vam anar de colònies a Les Piles, vam jugar molt, menjar molt bé i vam fer tallers d’insectes, animals de granja… també vam participar a un joc de nit i per supost vam dormir tots junts!!

EL TRENCANOUS

El dimecres 23 de març vam anar al teatre Bartrina a vore l’obra “El Trencanous”, va ser molt original i ens va agradar molt, a més a més, vam poder caminar per diferents carrers de Reus.

NOVA VISITA: TOR

quants gossos ens visiten, que bé!! a aquesta ocasió va ser Tor, un gos de la raça Rottweiler, no el vam tocar però vam poder comprovar que era un gos tranquil i molt cuidat.

SUPERNOVA 2011

El dimarts 22 dde febrer vam rebre la visita de la gent de Supernova que ens van fer un taller al que ens van ensenyar l’importància de reciclar i de separar correctament les escombraries i saber utilitzar correctament les diferents papereres.
Primer vam construïr una nau espacial que ens ajudaria a realitzar la nostra tasca, la qual era separar correctament totes les escombraries de la lluna, ens ho vam passar genial!