ESCOLA SANT JOSEP

escola-sant-josep-de-vilafranca-del-peneds-1-1024L’escola Sant Josep és una escola privada, concertada, catòlica, seglar, catalana i arrelada a la realitat sòcio-cultural de Catalunya.

L’escola és  molt familiar, els antics alumnes porten els seu fills i els mestres la majoria portem molts anys i tots ens coneixem, és d’una sola línia  de P-3 fins a ESO.

La nostra fita final és preparar als nostres alumnes per al futur, on hauran d’aprendre competències més complexes al llarg de molts anys i convertir-se en aprenents autònoms.

Si voleu saber-ne més coses aquí us deixo el link de la nostra web

http://www.santjosep.cat/wp/

 

PRESENTACIÓ

Sóc la Teresa Vallès, mestra d’ Educació Infantil, d’escola Sant Josep de Vilafranca del Penedès. Porto ja més de 30 anys a l’etapa d’infantil, és veritat que l’experiència  és un grau, però sempre d’un tema pots aprendre més. Actualment dono suport de llengua i matemàtiques a tota l’etapa, faig alguna àrea curricular i  també faig vàries complementàries com el taller de l’art, l’educació emocional i una  que es diu “Fes clic i aprèn!” on treballem amb ordinadors, tablets, bee-bots … i per això  m’agradaria formar-me més en tot aquest món de les noves tecnologies i compartir bons recursos per treballar a l’Educació Infantil.

Hola, món!

Aquest bloc l’he creat per anar-hi penjant tot el que faré en el curs de formació (Educació Infantil: recursos TAC).

Benvinguts al bloc: TOT RECURSOS TAC INFANTIL, espero que us agradi!

Teres@