PARLEM DE RECICLATGE

Fa uns dies el Sergi (el pare de la Carla) va venir a la classe a parlar-nos sobre el reciclatge.

Primer de tot vem parlar de la importància de la natura, de com ens agrada anar d’excursió, anar a la platja i al bosc,de la necessitat de tenir aigua per rentar-nos i fer-nos passar la set, i com és d’important cuidar la natura, no malgastar l’aigua i estalviar energia no deixant els llums de casa encesos.

Després ens va explicar que quasi totes les deixalles que fem les podem reciclar, que vol dir llençar-les a uns contenidors ,i d’allà les recolliran per dur-les a unes fàbriques on faran més papers o altres estris que tornarem a fer servir.

Vem veure els diferents contenidors que hi han,que són de diferents colors, i a quin color s’han de llençar les diferents deixalles (el vidre,el paper, els envasos,les deixalles orgàniques,i el que no són res de tot això),i va animar a tots els nens i nenes a fer-ho a casa.

Si voleu veure més…..

 https://picasaweb.google.com/110865686733052957841/ParlemDeErciclatge?authkey=Gv1sRgCJnu9N-Yy6m7Vg#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *