ELS PARES A L’ESCOLA.

Últimament han vingut uns quants pares a la classe a explicar-nos contes.

La Glòria (la mare de la Carla),ens va explicar el conte de “El porquet PING-PONG”.Ens va agradar molt,  després vam decorar un dibuix que ens va portar la Glòria, i en acabat a l’aula de psicomotricitat vam saltar amb el llit elàstic, igual que el porquet del conte.

Un altre dia el Marc (el pare del Roc), ens va explicar” La llegenda de la Castellassa “, i en acabar vam mirar des de el pati de l’escola, amb un telescopi, la Castellassa de Can Torras. També vam pintar un dibuix que va fer la Susanna (la  mama del Roc), amb la Castellassa i els personatges que surten a la història.

També han vingut la Maria i el Dani ( pares de la Lola de la classe dels cavalls), a explicar-nos un conte de “La família Coloraina”.La Maria ens explicava el conte mentre que el Dani amb la guitarra cantava les cançons. Aquest dia també vam aprofitar per assajar la cançó del Sol i la Lluna que el Dani ens ha escrit per nosaltres. Ara a la classe hem d’assajar molt.

I finalment,durant la setmana del conte en anglès van venir la Belén i el Jordi (pares del Guillem Barquet). El Jordi va explicar el conte de “Els tres porquets”, i ho va fer molt bé, perquè ho vam entendre tot. La Belén va fer uns titelles de les cases i els personatges molt macos.

 

Com podeu veure a les fotos, ens agraden molt les històries i els contes, i ja sabeu que podeu venir sempre que vulgueu a la classe.

Si voleu veure més…

https://picasaweb.google.com/110865686733052957841/ElsParesALEscola?authkey=Gv1sRgCLOz1638_IjNOA#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *