CAN JULIANA I CAN CASAMADA

Amb motiu del projecte “El Nostre Poble”, vam anar a visitar dues masies de Castellar del Valles: Can Juliana i Can casamada!

A Can Juliana vam conèixer la fada de la música, que estava molt trista perquè havia perdut la seva vareta i ja no podia fer música. Però a nosaltres que ens agrada ajudar, no ens va costar gens endinsar-nos en el bosc màgic a buscar la vareta. Després d’anar desxifrant les pistes amb les pedres de colors vam trobar un cofre, en aquest hi havia la vareta de la fada i una per cadascun de nosaltres!! Així, amb la fada de la música, vam poder ballar tots plegats.

Després de dinar ens esperava un refrescant gelat a Can Casamada, per agafar energies i visitar tots els animals que tenen: vaques, porquets, galls, gallines,… Vam estar molt contents amb la nostra amfitriona, la Roser, que ja ens havia explicat moltes coses sobre casa seva!.

Va estar un dia molt intens però mooooolt interessant!

Mireu, mireu!

https://picasaweb.google.com/115503476154110626538/CanJulianaICanCassamada?authkey=Gv1sRgCIrPhvr_lrecZQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *