CASTELL DE FLUVIÀ

El dimarts vam acompanyar als nens/es de p-4 i p-5 a la casa de colònies de Castell de Fluvià. Tot i que nosaltres, fins el curs vinent no passarem la nit fora de casa, també vam fer activitats molt divertides.

Vam poder veure animals de granja: porcs, cavall, galls, gallines, ovelles, conills,…  Quan vam acabar de fer de grangers, vam provar l’ofici de pastissers i… quines galetes tant bones que ens van sortir!!!!!

 

Però no s’acaba aquí, també hem pogut passar per ponts, hem jugar amb rodes, amb cordes,… vaja que hem obert bé la gana i a dinar!! Després estàvem tant cansats, que de tornada a l’autocar, no he pogut evitar fer una dormideta!!!!

Mireu quines fotos…..

 https://picasaweb.google.com/ester.rodriguezb/CastellFluvia#

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *