PELÓS, THE BEAR

“Pelós, the bear” és un conte que forma part del PELE (Projecte Experimental de Llengües Estrangeres) que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ens va aprovar en el curs 2008-09.
És un conte molt adient per a infants de tres anys ja que els hi és molt proper tot allò que li passa a l’ós després de jugar a futbol amb els seus amics al parc.
Tal i com podeu veure us presentem una petita mostra enregistrada a la classe dels cavalls i de les tortugues on tots van gaudir molt i a més van poder interactuar en diferentes parts.El vídeo acava quan tots cantem la cançó “Are you sleeping?”.Suposo que tots la coneixeu perquè us l’hauran cantat a casa.
I per acabar unes quantes fotografies on podeu veure com treballen els vostres fills/es el color YELLOW pintant un ós com a activitat de cloenda del conte.Amb tot això només dir-vos que gaudiu d’uns moments inolvidables amb  tots ells/es.
Felicitats a tots vosaltres pels fills que teniu!!!!
See you, lots of kisses!!!!
Eli.
Aqui teniu un vídeo i unes fotos:
Vídeo: Pelós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *