Image Resizer

Feia mot temps que no hi penjava al bloc, i avui tinc una estoneta per posar-vos un enllaç a una petita eina l’Image Resizer.
Aquesta eina és com un plugin que instalem al Windows per poder redimensionar les imatges, les podem fer més petites sense perdre qualitat de visionat i així ens serà més fàcil pujar-les a la xarxa o desar-les en algun repositari web on hi guardem diferents fitxers.

Per descarregar-lo pitgeu aquí.

Connectant Mons

Avui us vull deixar l’enllaç a la web Connectant Mons

http://www.conectandomundos.org/ca/primerplano

Una web on ens proposen la realització d’un treball intercultural a través de les TIC i com la pròpia web defineix,

“des d’

un espai alternatiu per a la participació i l’intercanvi entre alumnes de 6 a 17 anys de diferents realitats geogràfiques, culturals, econòmiques i socials.”

Us animo a fer un cop d’ull.

Benvinguts al bloc ticcs

Benvolguts companys i companyes:

Avui comencem a treballar en aquest bloc, feia molt temps que hem rondinava pel cap fer-ne un, i ara que tinc una mica de temps lliure hi començo a treballar.

No és cap idea novedosa la que us presento, simplement un bloc on de mica en mica, explicar-vos les meves experiències amb les TIC a cicle superior i posar-vos alguns enllaços i recursos que faig servir.

No està de més que algú t’ajudi de tan en tant i et doni un cop de mà.

Començarem amb un vídeo que podeu trobar a l’Edu3.cat, encara que està pensat per secundària i batxillerat; ens va donar força joc en un debat a la setmana cultural que vam dedicar a la Salut, i en aquest tema vam fer entrar l’ús responsable de les pantalles, tema molt lligat a les TIC.

http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=23032&p_ex=pantalles