TREBALLEM LES EMOCIONS A L’AULA

A partir del conte “El monstre de colors”, treballem les emocions a la classe dels Astronautes.

Entre tots, hem elaborat un petit racó amb imatges del monstre de colors. En el conte, cada color representa una emoció. El groc és l’alegria, el blau la tristesa, el verd la calma, el negre la por i el vermell l’enuig.

Cada nen i nena, col.loca el seu nom al color que en aquell moment representa com se sent. A partir d’aquí, si algú  vol explicar alguna cosa que el preocupa, un neguit, un problema  o una alegría, pot fer-ho.

D’aquesta manera, ens resulta fàcil verbalitzar les nostres emocions, parlar-ne i buscar entre tots solucions o maneres de sentir-nos millor.

Cliqueu aquí per veure les fotos

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *