ACTIVITAT INTERCICLE SOBRE ELS ASTRONAUTES

FA UNES SETMANES, VAM REBRE LA VISITA DELS COMPANYS I COMPANYES DE PRIMER. ESTAN ESTUDIANT LES GALÀXIES I L’ESPAI, I ELS HI VAN SORGIR DUBTES SOBRE ELS ASTRONAUTES. ENS VAN PORTAR UNA CARTA AMB TOTES LES SEVES PREGUNTES, PER TAL QUE NOSALTRES (LA CLASSE DELS ASTRONAUTES), ELS HI POGUÉSSIM DONAR RESPOSTES…

UN COP LLEGIDA LA CARTA, VAM DECIDIR QUE ELABORAR UN MAPA CONCEPTUAL I PRESENTAR-HO ALS NENS I NENES DE PRIMER, ERA UNA BONA MANERA DE POSAR EN ORDRE TOTS ELS SEUS INTERROGANTS.

FINALMENT, VA ARRIBAR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ. ESTÀVEM MOLT NERVIOSOS, JA QUE HO VOLÍEM FER MOLT BÉ. VAM EXPLICAR TOT ALLÒ QUE SABÍEM, I VAM RESPONDRE LES PREGUNTES QUE VAN SORGIR. PER ACABAR, VAM PODER VISITAR LA CLASSE DE PRIMER I ENS VAN FER UN REGAL! VA SER UNA EXPERIÈNCIA DIFERENT I MOLT INTERESSANT.

 

Per veure les fotos clique aquí

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *