SORTIDA AL “COSMOCAIXA”

El passat dijous 3 de novembre els astronautes  van visitar el Museu de  “COSMOCAIXA”. Ho van passat molt bé observant l’exposició temporal de l’evolució de l´home des de la Prehistòria fins arribar a l’espai.

També van gaudir molt amb el “Bosc Inundat” de la selva amazònica que recreava la seva  flora i  fauna, i la zona permanent d’experiments del museu on van participar i  interactuar amb màquines, escultures i muntatges…

I per últim, com som “Astronautes”, vam  descobrir la màgia del cel amb l’activitat del Planetari Bombolla, on vam poder contemplar tot allò que hi ha: les estrelles, les constel·lacions, la lluna, el sol i els planetes..

https://goo.gl/photos/fZFMwemWqyCSr6DHA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *